Länsman lænsepumpe med 3 m slange

Länsman lænsepumpe med 3 m slange. Der er ingen der ønsker vand i båden der i sidste ende kan sænke den. Med den svenske fuldautomatiske lænsepumpe der drives af naturlige kræfter er der ikke grund til de store bekymringer.

159,00 DKK
Lager: På lager

Länsman lænsepumpe med 3 m slange.
Der er ingen der ønsker vand i båden der i sidste ende kan sænke den. Med den svenske fuldautomatiske lænsepumpe der drives af naturlige kræfter er der ikke grund til de store bekymringer.

Länsman klarer en belastning på 1,5 tons og monteres let mellem båden og fortøjningspunktet, som for eksempel en bro. Trækket der opstår i fortøjningen, når båden bevæger sig med bølgerne og vinden er nok til at Länsman kan pumpe op til 2.500 liter vand i døgnet.

Miljøvenligt produkt
Länsman blev første gang lanceret på bådmessen i Göteborg i foråret 2009, den var tidligere blevet grundigt testet på den svenske vestkyst i de foregående to sæsoner med gode resultater. I november 2009 deltog Länsman i Dame Awards på Mets, bådudstyrs fagmessen i Amsterdam og blev tildelt en Special Mention i kategorien ”Det mest miljøvenlige Product of the Year”.

Model 1 = Länsman lænsepumpe med 3 m slange

Model 2 = Ekstra slange på 3 meter

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig