FUSION DAB antenne modul MS-DAB100A

Model/varenr.: CMS-DAB100A

Fusion DAB antenne/modul for modtagelse af det ny DAB raiodsignaler.
Antenne og modul er designet til at kunne tåle det hård havmiljøet og vandtætte IPX3/7.
Informationer om signaler vises på displayet i radioen.

1.149,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)

FUSION introducerer understøttelse af den nyeste digitale radio udsendelser DAB og DAB + på deres flagskib 750-serien og 650 underholdningssystemer. Støtte til DAB vokser globalt med flere lande indfører dette og flere stationer bliver tilgængelige.

MS-DAB100A omfatter et modul og en IPx7 vandtæt antenne. Du skal blot oprette forbindelse til en understøttet stereo og nyde den nyoprettede DAB kilde med FUSION overlegne lydkvalitet.

Digital radio lider ikke af de irriterende virkninger af forstyrrelser forårsaget af vejrliget eller elektrisk interferens, som kan ødelægge analoge udsendelser. Den måde digital radio udsendes på betyder, at der ikke er nogen skratten og knitren, ingen fading, ingen overlapning, lige stor radiostyrke hele tiden, så længe du er inden for dækningsområdet.

På grund af den måde digital radioteknologi kan der overføre mange flere stationer end nogensinde før. Fra rock til easy listening, dagens hits til bøger og komedie. I gennemsnit (afhængig af beliggenhed) vil den digitale radio lytteren have dobbelt valg af stationer i forhold til at lytte via FM.

Funktioner:

On-Screen Station Information -  Den tilsluttede FUSION Stereo vil vise Station navn, Ensemble, programtype, kategori og Dynamic Label Segment (DLS) oplysninger til nem anerkendelse og søgning af de tilgængelige digitale radiostationer.

Multi-Regions Support -  Aktuelle understøttede regioner omfatter EU, Norge, Schweiz og Australien.

Antenne Monteringsoption -  Antennen er udstyret med to monteringsmuligheder for nem installation på enhver RV eller autocamper.

Montering muligheder omfatter:

Standard 1 "Pole Mount
 Antennen kan være  monteres ved hjælp af enten det medfølgende 1 tomme udvendig diameter gevind monteringsbeslag, eller en bruger-leveret pole mount. Den medfølgende monteringsbeslag leveres med fire monteringsskruer, som fastgør basen til monteringsfladen.

Surface Montering
 til overfladen montere antennen enten bruge den medfølgende dobbeltsidet klæbende pad, eller udnytte de medfølgende gevindstænger med fingerskruer for nem installation.

Bemærk:  Støtte til DAB modul kræver en softwareopdatering til både stereo og modulet kan software hentes fra stereo produkt siden. Se monteringsvejledning od Tech-Tip serien for oplysninger om opdatering begge produkter.

spacer