Toiletbræt for Standard model

Model/varenr.: 1072010

Toiletbrættet til Standardmodellen, med OEM-nummer 29097-1000, repræsenterer en nødvendig og stilfuld opgradering til dit sanitetssystem. Dette komplette toiletbræt indeholder et sæde, et låg og et hængselsæt, der er nøje designet til at sikre en komfortabel og funktionel brugeroplevelse. Udover at være en vigtig reservedel, tilføjer dette toiletbræt også en æstetisk appel til din båds interiør.

869,00 DKK
Lager: På lager

Fremstillet med præcision og holdbare materialer, sikrer dette toiletbræt optimal ydeevne og lang levetid. Det er designet til at passe til Standardmodellen og giver dermed en problemfri installation. Hængselsættet medfølger for at lette monteringen, hvilket gør udskiftningen eller opgraderingen af dit toiletbræt hurtig og enkel.

Originalt udstyr med OEM-nummer 29097-1000 sikrer, at du modtager en reservedel, der opfylder de høje standarder, som producenten foreskriver. Dette toiletbræt er ikke blot en praktisk erstatning, men også en æstetisk forbedring af dit sanitære rum. Invester i komfort og kvalitet med dette toiletbræt til Standardmodellen og nyd en behagelig toiletoplevelse om bord på din båd.

spacer