Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

anker paraplyanker

Det populære paraplyanker!

Et foldeanker eller frokostanker som også er kendt som et paraplyanker er et kendt og meget populært anker ombord på båden, da det kan foldes sammen og derved fylder minimalt ombord. Et paraplyanker er egnet til korte ophold, hvor man befinder sig i båden og må kun bruges når båden er under opsyn!

Se vores udvalg i paraplyanker herunder: 

Galvaniseret Paraply anker fra TALAMEX. Husk. Må kun bruges hvor båden er under opsyn. Bem. at her er enden forstærket, så man kan sætte ankerkæde fast direkte på ankeret uden en ankersjækel.

Pris fra
112,00 DKK

Lækkert galvaniseret paraply anker i flere størrelser.

Pris fra
64,00 DKK

Brug dit paraplyanker med omtanke og under opsyn!

Paraplyankre kaldes også for frokostankre da disse pga. deres begrænsede holdeevne ikke kan anbefales til f.eks. opankring for natten hvor man helst skal kunne sove trygt og gerne vil vide hvor man vågner op den efterfølgende morgen. Alle vores paraplyankre leveres galvaniserede fra 0,7 optil 15 kg.

De små paraplyanker modeller anvendes meget af lystfiskere i flyderinge og til mindre gummibåde, kajakker og lign. Modellerne fra 3,2 kg og op anvendes meget ved lystfiskeri fra joller og småbåde hvor stuvepladsen er begrænset og her kommer det at ankeret er sammenklappeligt til sin ret. Fra ca. 8 kg. kan man anvende ankrene som agteranker.