Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Danforth anker

Et pladeanker en letvægtsanker!

Et pladeanker er et meget let anker, med 2 plader der kan vippes, så de får bedre fæstning i havbunden. Pladeankre findes i mange forskelige typer, som f.eks. Danforth, Fortress, Gardian anker, som alle er et pladeanker og samtidig et letvægtsanker, som er galvaniseret og fåes i flere forskellige størrelser, fra 3-20 kg.

Se vores udvalg i Danforth anker herunder:

- Letvægts-anker- Langtidstestet af officielle organisationer herunder "US NAVY" - ABS godkendt.(American Bureau of shipping) - Justerbare blade. 32% og 45%.
Pris fra
1.528,00 DKK
TALAMEX ( kopi af Danforth anker) fra 3 til 20 kg. Galvaniseret letvægtsanker, til en pris hvor vi alle kan være med.
Pris fra
653,00 DKK

Letvægtsanker af typen Danforth i galvaniseret stål. Fåes i flere størrelser.

Pris fra
159,00 DKK

Guardian ikke helt på højde med et  med Fortress anker, det hele er lidt grovere udført, men du får stadig et super letvægtsanker. Fremstillet af den samme stærke aluminiummagnesium legering som FORTRESS.
Det er stærkere og lettere end et  tilsvarende stålankre. Konstrueret til at gribe hurtigt og sikkert fast.

Pris fra
623,00 DKK