Kobra 1000W ankerspil

Model/varenr.: 1010280

Leder du efter et ankerspil, der kan klare selv de hårdeste forhold? Se ikke længere end vores ekstremt stærke og holdbare ankerspil, bygget til at modstå alt, hvad havet kan kaste på sig.

 

12.269,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Kobra 1000W ankerspil

Med et anodiseret marine aluminiumshus giver dette ankerspil maksimal beskyttelse mod elementerne og sikrer, at det fortsætter med at fungere fejlfrit selv i de hårdeste miljøer. Den manuelle kædeudløser og uafhængige tandhjuls- og spillekop-betjening gør det nemt at håndtere din kæde, mens det medfølgende eksterne relæ og håndtag giver mulighed for bekvem betjening fra dækket.

Med en kraftig IP66-klassificeret elmotor leverer denne ankerspil jævn og effektiv forankring, selv i hård sø eller udfordrende vejr. Uanset om du er en erfaren sejler eller en førstegangssejler, vil denne ankerspil helt sikkert imponere med sin robuste konstruktion, lette betjening og pålidelige ydeevne.

Så hvis du leder efter et ankerspil, der kan klare alt, hvad havet kan kaste efter det, skal du ikke lede længere end vores ekstremt stærke ankerspil. Med sin kombination af holdbarhed, brugervenlighed og kraftfuld ydeevne er det det perfekte valg for enhver sejler, der kræver det bedste.

spacer