Tigres 1500W ankerspil

Model/varenr.: 1011320

Hvis du har brug for en ankerspil, der er nem at montere på dækket og kan passe til både fra 36 til 55 fod, så overvej denne højkvalitets ankerspil. Med sit anodiserede marinealuminiumshus giver det robust beskyttelse mod elementerne, hvilket sikrer lang levetid og pålidelighed for din båd.

 

14.379,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Tigres 1500W ankerspil

Med en manuel kædeudløser og en uafhængig tandhjuls- og spillekop-betjening er denne ankerspil designet til brugervenlighed og giver jævn og præcis kædehåndtering. Ankerspillet kommer også med et eksternt relæ og håndtag, hvilket gør det nemt at styre fra dækket.

Drevet af en IP66-klassificeret elektrisk motor leverer denne ankerspil en kraftfuld og pålidelig ydeevne, der kan klare kravene fra udfordrende havforhold. Uanset om du ankrer i roligt eller hårdt vand, kan du stole på, at denne ankerspil giver ensartet og pålidelig drift.

Samlet set er denne ankerspil et godt valg for bådejere, der værdsætter brugervenlighed, holdbarhed og pålidelighed. Med sin robuste konstruktion og kraftige motor kan den gøre forankring af din båd til en problemfri oplevelse.

spacer