-19%

Robline Miami fortøjning 14 mm Navy 6 meter

Model/varenr.: 1372887

Robline Miami fortøjning i 14 mm og navy farve strækker sig over 6 meter og er den ideelle løsning til sikker fortøjning af din båd. Den er konstrueret med omhyggeligt udvalgte materialer og avanceret teknologi for at opfylde kravene fra erfarne sejlere, der værdsætter pålidelighed og holdbarhed.

419,00 DKK
519,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Robline Miami fortøjning 14 mm Navy 6 meter

Den indbyggede kraftige gummifjeder er en afgørende funktion, der virker støddæmpende, hvilket sikrer, at båden forbliver stabil og rolig, selv under ugunstige vejrforhold som storm og kraftig blæst. Denne egenskab er afgørende for at bevare både bådens integritet og sikkerheden om bord.

Fortøjningens 12-flettede design kombineret med slidstærkt materiale sikrer en pålidelig ydeevne over tid. Den navy farve tilføjer ikke kun et æstetisk element, men indikerer også kvaliteten af ​​materialet, der er modstandsdygtigt over for slid og miljøpåvirkninger.

Uanset om du ejer en sejlbåd, motorbåd eller yacht, er Robline Miami fortøjning i 14 mm en investering i pålideligt bådudstyr. Denne fortøjning er designet til at imødekomme de krævende behov hos erfarne sejlere, der søger optimal ydeevne og holdbarhed fra deres udstyr. Robline er kendt for at levere kvalitetsprodukter, der understøtter sikker sejlads, og Miami fortøjningen er ingen undtagelse.

spacer