-16%

Robline Miami fortøjning 16 mm Navy 6 meter

Model/varenr.: 1372888

Robline Miami fortøjning i 16 mm og navy farve strækker sig over 6 meter og repræsenterer en topkvalitet og pålidelig løsning til sikker fortøjning af din båd. Denne fortøjning er designet til at imødekomme behovene hos erfarne sejlere, der værdsætter holdbarhed, stødabsorberende egenskaber og pålidelig præstation i udfordrende vejrforhold.

525,00 DKK
625,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Robline Miami fortøjning 16 mm Navy 6 meter

Den indbyggede kraftige gummifjeder er nøglen til at minimere stød og vibrationer, hvilket skaber en stabil og rolig bådoplevelse selv i barske vejrforhold som storm eller kraftig blæst. Dette gør fortøjningen ideel til fast fortøjning, hvor ro og stabilitet er afgørende for at opretholde bådens integritet og beskytte mod skader.

Fortøjningens 12-flettede konstruktion og slidstærke materiale sikrer langvarig brug og modstand mod miljøpåvirkninger. Navy farven er ikke kun æstetisk tiltalende, men signalerer også kvalitet og modstandsdygtighed.

Uanset om du ejer en sejlbåd, motorbåd eller yacht, leverer Robline Miami fortøjning i 16 mm en pålidelig og holdbar løsning. Robline er kendt for at levere højtydende bådudstyr, og denne fortøjning er ingen undtagelse. Med fokus på kvalitet og innovation er Robline et foretrukket valg blandt sejlere, der ønsker at optimere deres bådoplevelse og sikkerhed.

spacer