Dele til Windex 15

Ved uheld eller slid kan vi nu præsentere et udvalg af reservedele specifikt designet til Windex 15 vindmålere. Vi tilbyder tre forskellige modeller af dele, så du nemt kan erstatte de komponenter, der måtte være beskadigede, og undgå at skulle udskifte hele din Windex 15 enhed.

Pris fra
119,00 DKK
Lager:

Dele til Windex 15

Model 1 indeholder Windex arme, der er afgørende for præcis vindmåling og visuel indikation. Disse arme er lette at udskifte og sikrer, at din Windex 15 forbliver præcis og pålidelig.

Model 2 præsenterer Windex 15 J-base/Sokkel, der udgør den stabile base for din vindmåler. Hvis basen er blevet beskadiget, kan denne reservedel let monteres, hvilket sparer dig for besværet ved at udskifte hele enheden.

Model 3 omfatter Windex 15 Pil/Fane, der er ansvarlig for den visuelle repræsentation af vindretningen. Ved at udskifte denne del kan du bevare nøjagtigheden af din Windex 15's vindindikation.

Ved at tilbyde disse reservedele ønsker vi at sikre, at din Windex 15 forbliver i topform, og at du kan bevare den nødvendige nøjagtighed og pålidelighed, selv efter uventede hændelser eller slitage. 

 

 

spacer