Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Model/varenr.: 1671282
REPAIR EXPRESS Ælte epoxy som reparerer, tætner og udfylder Repair Express er en letanvendelig og ufarlig to-komponent epoxy, som kan anvendes uden sikkerhedshandsker.
106,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)
Model/varenr.: 162123

Loctite POWER EPOXY UNIVERSAL MINI Superstærk transparent epoxylim Praktisk dobbeltsprøjte, der doserer begge limkomponemte direkte for at opnå en hurtig epoxylimning med et godt resultat.

59,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: 162136-DS

LOCTITE POWER EPOXY INSTANT MIX Stærk epoxylim i unik dobbeltsprøjte Let at anvende, fordi den unikke dobbeltsprøjte giver nøjagtig dosering af begge limkomponenter direkte fra flasken.

129,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: 1671080

Loctite SUPER STÅL Til stærke reparationer En superstærk metalepoxylim til reparation og opbygning af stål, aluminium, kobber, sten, marmor og glas.

106,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)
Model/varenr.: 1671201

Loctite Låselim normal Låser møtrikker, bolte og skruer Middelstærk låsning og tætning, forhindrer alle typer af møtrikker, bolte og skruer i at gå løse pga. vibrationer på f.eks. karbura-torer, bremsecylindre, styretøj, oliepropper

95,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)
Model/varenr.: 1671202

Loctite Låselim stærk Permanent låsning og tætning Stærk låsevæske til låsning og tætning, forhindrer alle typer af møtrikker, bolte og skruer i at gå løse pga. vibrationer

95,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)