International MICRON 350 Bundmaling

International Micron 350 bundmaling er en ekstraordinær og yderst effektiv selvpolerende bundmaling, der leverer langvarig beskyttelse til din båds skrog. Dette topkvalitetsprodukt fra International er skabt til at modstå begroning, selv i de mest udfordrende farvande.

Pris fra
459,00 DKK
Lager:

International MICRON 350 Bundmaling

For at sikre optimale resultater er det afgørende at anvende produktet korrekt. Vær sikker på at læse og forstå alle instruktioner og produktinformation på bagsiden af dåsen, samt andre medfølgende dokumenter, før du påbegynder processen.

For at forbedre vedhæftningen og holdbarheden anbefales det at bruge Gelshield 200 eller Gelshield Plus primer inden påføring af Micron 350. Desuden er det vigtigt at bruge den korrekte fortynder, i dette tilfælde nummer 3, for at sikre den rette konsistens og påføringsegenskaber.

En bemærkelsesværdig egenskab ved denne bundmaling er dens evne til at kunne påføres om efteråret, forudsat at båden opbevares tørt og varmt i en hal eller lignende. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at ved høj fugtighed, såsom regnvejr, aktiveres malingen, og påføringen skal derfor tilpasses disse forhold. Med International Micron 350 er din båd sikret en pålidelig og holdbar beskyttelse mod begroning, og du kan se frem til en problemfri sejlsæson.

spacer