3M SLIBESVAMPE

Vi Introducerer stolt 3M Slibesvampe – den ultimative løsning til en hurtig og effektiv finish, pakket ind i et praktisk og håndholdt format. Disse slibesvampe, målrettet til dimensionerne 96 x 66 x 25 mm, er designet til at levere imponerende resultater, uanset om du arbejder med våd- eller tørslibning.

3M Slibesvampe tilbyder en bekvem og brugervenlig metode til at opnå en professionel finish på dine projekter. Den kompakte størrelse gør dem nemme at håndtere og ideelle til præcisionsopgaver. Uanset om du arbejder på en større overflade eller har brug for detaljeret kontrol, er disse slibesvampe det perfekte valg.

25,00 DKK
Lager:

3M SLIBESVAMPE 96 x 66 x 25 mm

Ved at vælge 3M Slibesvampe får du ikke blot bekvemmelighed, men også alsidighed. De kan bruges både til våd- og tørslibning, hvilket gør dem til en alsidig løsning for forskellige anvendelser. Uanset om du foretrækker en fin, medium eller grov overfladefinish, har vi de rette modeller til at imødekomme dine specifikke krav.

Modellen med fin kornstørrelse er ideel til at opnå en glat og næsten poleret finish. Den medium kornstørrelse giver den perfekte balance mellem fjernelse af materiale og overfladeglathed, mens den grove model er velegnet til hurtig og effektiv fjernelse af materiale på ru overflader.

Udover deres ydeevne repræsenterer 3M Slibesvampe også pålidelighed og kvalitet. Som et globalt anerkendt mærke står 3M for innovation og fremragende produkter, og disse slibesvampe er ingen undtagelse.

Uanset om du er professionel håndværker eller gør-det-selv entusiast, er 3M Slibesvampe det valg, der leverer resultater i topklasse. Gør dine slibeprojekter nemme, effektive og professionelle med 3M Slibesvampe i fin, medium eller grov model. Invester i kvalitet og pålidelighed med disse håndholdte slibesvampe fra 3M.

Model 1 = Fin

Model 2 = Medium

Model 3 = Grov

spacer