Vandslibning 3m734 wetor p800

Model/varenr.: 68.02007

Vi introducerer stolt 3M 734 WETor P800 Vandslibepapir – en cutting-edge løsning designet til at opfylde de højeste standarder inden for vådslibningsteknologi. Dette avancerede vådslibepapir er nøje udviklet af 3M, en global leder inden for industrielle og professionelle materialer, og det er skabt for at levere exceptionel ydeevne, når det gælder slibning og polering af overflader.

3M 734 WETor P800 Vandslibepapir er skræddersyet til at opnå imponerende resultater inden for forskellige vådslibningsapplikationer. Den står for en ny standard inden for effektivitet, holdbarhed og alsidighed. Dette vådslibepapir bruger vand som smøremiddel under slibeprocessen, hvilket ikke kun øger effektiviteten, men også forlænger levetiden af slibepapiret.

12,00 DKK
Lager: Ikke på lager

Med en kornstørrelse på P800 er dette vådslibepapir ideelt til finere slibningsopgaver. Det er perfekt til at forberede overflader, inden du påfører maling, lakering eller finish. Den præcise og ensartede kornstruktur sikrer, at materialet fjernes jævnt og efterlader en glat og poleret overflade.

3M 734 WETor P800 Vandslibepapir er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for slitage, hvilket gør det til det ideelle valg for professionelle håndværkere såvel som DIY-entusiaster. Den leverer konsistent præstation over tid og sikrer, at dine slibeprojekter udføres med præcision og effektivitet.

Uanset om du arbejder på træ, metal eller andre materialer, er dette vådslibepapir en pålidelig partner i dine vådslibningsopgaver. Tag kontrol over dine slibeprojekter og vælg 3M 734 WETor P800 Vandslibepapir for at opleve branchens førende kvalitet og innovation. Invester i et produkt, der leverer pålidelige resultater og gør dine vådslibningsopgaver til en glat og effektiv proces.

spacer