1852 proff 15 hullers slib rondel p80 ø150mm 50 stk.

Model/varenr.: 1602145

Vi introducerer vores 1852 Professionelle sliberondeller - det foretrukne valg for professionel slibning af maling, gelcoat, lak, metal, træ og plast. Disse sliberondeller er designet til at levere enestående præstation og holdbarhed, hvilket gør dem ideelle til forskellige anvendelser.

289,00 DKK
Lager: På lager

1852 Professionelle sliberondeller er velegnede til slibning af maling, metaller (undtagen jern), rustfrit stål, træ og plast. Den slidstærke og rivefaste film-bagside, sammen med den forbedrede belægning fra P150, sikrer en lang holdbarhed og pålidelig ydeevne. Bagsiden er fremstillet af en stærk, robust og fleksibel specialfilm, der især giver fordele ved slibning af kanter.

Med kornet af aluminiumoxid opnår disse sliberondeller en imponerende balance mellem slidstyrke og skærekapacitet. Pris- og præstationsforholdet er markant bedre sammenlignet med andre konventionelle papirs sliberondeller, hvilket gør dem til det ideelle valg for professionelle og entusiaster inden for slibning. Gør dine slibeopgaver mere effektive og præcise med 1852 Professionelle sliberondeller og opnå imponerende resultater hver gang.

spacer