Bøjlegreb

Model/varenr.: 1760258

Vi præsenterer stolt vores ideelle elektriske polermaskine til båden, bilen og mere. Denne kraftfulde polermaskine er udstyret med justerbar hastighed, der spænder fra 600-3000 omdrejninger, og har en imponerende effekt på 1200W. Med et komplet sæt inklusive håndtag, bagplade med velcro og lammeulds polerskive er denne polermaskine designet til at imødekomme alle dine poleringsbehov.

99,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)

Den justerbare hastighedsindstilling giver dig kontrol over poleringsprocessen, hvilket gør det muligt at tilpasse maskinen til forskellige overfladetyper og poleringsopgaver. Maskinen vejer kun 3.2 kg, hvilket gør den let og håndterbar under brug.

Uanset om du polerer din båd, bil eller andre overflader, er denne elektriske polermaskine skabt til at levere professionelle resultater med lethed og effektivitet. Gør din polering mere bekvem og præcis med denne alsidige og kraftfulde maskine, der leveres som et komplet sæt for at imødekomme dine behov. Tag styringen over din polering og oplev overlegen ydeevne med vores ideelle elektriske polermaskine.

spacer