Marinelageret Sponsor

Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Vaadservietter

Vådservietter - Fylder og vejer næsten intet!

Magic Towels er en miljøvenlig, praktisk multifunktionel serviet eller engangs vaskeklud der er komprimeret til en lille tablet. Tilsæt en smule vand – og den er klar til brug. På de eksklusive restauranter, og sågar nogle flyforbindelser kan man allerede idag opleve den meget udsøgte nydelse, at modtage en dampende varm og fugtig frotté-serviet/vaskeklud til at forfriske sig med. ServiWet Hot Towels virker bakteriehæmmende, og den milde lime-duft forstærker fornemmelsen af friskhed. ServiWet tilbyder et full-service koncept tilpasset din virksomhed. Vi tilbyder specialtilrettede løsninger indenfor mange forskellige brancher, f.eks.:Som en tiltrængt forfriskning efter et længere møde/en længere rejse, en del af en luksus-kur. (spa, massage og anden wellness).
Dine gæster vil uden tvivl sætte stor pris på denne ekstra lille forkælelse.

Se vores udvalg indenfor Magic Towels:

Magic Towels er en miljøvenlig, praktisk multifunktionel serviet eller engangs vaskeklud der er komprimeret til en lille tablet. Tilsæt en smule vand – og den er klar til brug. Fylder og vejer næsten intet. Der kan bruges koldt eller varmt vand og når Magic Towels anvendes som serviet, f.eks. i forbindelse med spisning af skaldyr eller grillmad bliver oplevelsen ekstra lækker, når vandet tilsættes et par dråber citrussaft. leveret i vandtæt beholder med 10 stk. ideel til Grill-pladsen hvis du lige skal have tørret dine finger. Skal kun bruge 10 ml. vand så er den klar til brug. indeholder ingen

25,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: MAGIC_LYS_TEAKTRÆ

Holderen er beregnet for Magic Towels / Compressed Towels. Holderen placeres på bordet med Magic Towels i de lave huller. Der skænkes vand i de dybe huller. Tabletten placeres i det vandfyldte hul, hvorefter den udvider sig til en forfriskende fugtig engangsserviet. Der kan anvendes koldt eller varmt vand og ønsker man at der skal være duft på servietten, kan vandet tilføres et par dråber citronsaft, limesaft eller lign.

99,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)
Model/varenr.: MAGIC_4_LAVASTEN

Holder for Magic Towels 4 personer lavasten. Holderen er beregnet for Magic Towels / Compressed Towels. Holderen placeres på bordet med Magic Towels i de lave huller. Der skænkes vand i de dybe huller. Tabletten placeres i det vandfyldte hul, hvorefter den udvider sig til en forfriskende fugtig engangsserviet. Der kan anvendes koldt eller varmt vand og ønsker man at der skal være duft på servietten, kan vandet tilføres et par dråber citronsaft, limesaft eller lign.

249,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2-4 dag(e)