Tumbler glas i plastik med magnet fra Silwy

Model/varenr.: KO-WH-C-2

Silwy's magnetiske plastikglas, også kendt som TUMBLER, er det ultimative sæt til at forbedre din drikkeoplevelse. Dette sæt inkluderer to glas, der er udstyret med avanceret Metal-Nano-Gel-Pad-teknologi, hvilket gør dem ideelle til at nyde dine foretrukne drikkevarer på en ny og spændende måde.

349,00 DKK
Lager: På lager

Tumbler glas i plastik med magnet fra Silwy

Det innovative design omfatter velformede magneter, der er integreret i bunden af hvert glas, hvilket sikrer, at de forbliver stabile og på plads, selv når du placerer dem på magnetiske overflader. Fremstillet af fineste højteknologisk plast, tilbyder disse TUMBLER-glas perfekt balance takket være kombinationen af nano-gel-puder og magnetisk glas.

En af fordelene ved dette sæt er den utrolige fjernelsesevne af Nano-Gel-Pads uden at efterlade rester. Puderne kan vaskes, genbruges og fastgøres på næsten alle overflader, hvilket giver dig friheden til at skabe din egen unikke serveringsstil. For opbevaring på væg eller loft anbefales det at bruge Silwy's metalliste.

Dette er ikke bare glas; det er en livsstil. Støt det unge hold bag Silwy og bliv en dedikeret fan af denne innovative tilgang til drikkeglas. Kombiner dem med det silkebløde låg for en fuldendt kombination, hvor væsken forbliver jævn på hovedet. Oplev elegance og funktionalitet i ét med Silwy's magnetiske plastikglas.

spacer