Miniovn Omnia

Model/varenr.: 1851820

Denne lille praktiske ovn gør det muligt for dig at bage brød og lave ovnmad direkte på dit gasblusset, spritkøkkenet eller elpladen, og dette uden besvær og uden en stor dyr pladskrævende ovn. Perfekt til båden, campingvognen, husvognen, sommerhuset, kolonihaven, og andre steder hvor der savnes en ovn. Et hæfte med lette opskrifter følger med.

299,00 DKK
459,00 DKK
Du sparer: 160,00 DKK
Lager: På lager

Miniovn Omnia

Denne lille praktiske ovn gør det muligt for dig at bage brød og lave ovnmad direkte på dit gasblusset, spritkøkkenet eller elpladen, og dette uden besvær og uden en stor dyr pladskrævende ovn. Perfekt til båden, campingvognen, husvognen, sommerhuset, kolonihaven, og andre steder hvor der savnes en ovn. Et hæfte med lette opskrifter følger med.

Italiensk farsbrød - Omniaovn
2013-04-18

Italiensk farsbrød
Navnet til trods kommer denne opskrift fra Tyskland. Hvis man vil ”pifte” retten lidt op, kan man tilsætte ostetern.
500 g hakket oksekød
1 rundstykke fra dagen før
1 lille løg
1-2 fed hvidløg
100 g soltørrede tomater i olie
1 spsk. kapers
1 æg
Salt, peber og toscanakrydderi (eller chili)
Olivenolie
Rasp

Tilbehør
Salat og brød

Læg det hakkede kød i en skål. Læg rundstykket i blød lidt. Kram vandet ud, og læg det ned i det hakkede kød. Pil og hak løg og hvidløg. Skær tomaterne i tern, og hak kapersene fint. Bland alle ingredienser grundigt. Smør formen med olivenolie. Drys gerne rasp i formen, så er den lettere at gøre ren. Fyld formen med kødblandingen, og tilbered den først ved svag varme i ca. 35 min. og derefter ved middel varme i ca. 10 min.

spacer