Teak rens, træ rens

Der er intet så smukt som vedligeholdt træ ombord

Teak træ presser med tiden kridt til overfladen og gør giver teak træ farven et gråt skær, ligeledes er kridt en god yngleplads for alger! For at fjerne det grå skær kan Teak Clean, Teak rens og Teak Cleaner anvendes.

Se herunder vores udvalg i Teak og træ rens:

Model/varenr.: R-125

Denne teak cleaner er meget mildt og effektivt rengøringsmiddel til teaktræ. 

149,00 DKK
Model/varenr.: 67571-00000.75

Upigmenteret teakolie med gode imprægneringsegenskaber, som gør rengøring nemmere. Gør træet modstandsdygtigt over for vand og smuds og fremhæver dets oprindelige struktur. Bruges som overmaling af Teak Colour Restorer på områder med meget slid. Ikke velegnet på malede eller lakerede overflader.
Påfør et mættende lag på rengjort, nyt træ, tidligere olieret eller imprægneret træ. Lad Teak Oil trænge ind i træet, fjern overskydende olie med en ren klud.

185,00 DKK
190,00 DKK
271,00 DKK
199,00 DKK

Fjerner det grå "skær" af uforseglede teakflader og bringer den oprindelige teakfarve tilbage.

Teak er en blød træart, der "arbejder". Teak presser kridt til overfladen og gør det gråt af efterhånden. Desuden er kridt en god yngleplads for alger. For at fjerne dette grålag kan Teak Clean anvendes. Brug ikke en hård børst ellers kan teak-træet struktur blive beskadiget.

Pris fra
89,00 DKK
209,00 DKK
-13%
Model/varenr.: 64.19961

Snappy teak-nu kit, 2 x 950ml

Snappy Teak er et kraftigt rensemiddel, der virkelig kommer i bund og fjerner alle pletter, mærker og skidt uden at beskadige dit teak. Og så bringer Snappy Teak den flotte gyldne farve tilbage. Selve processen er en kemisk rensning. De to produkter neutralisere hinanden, så hvis du følger vejledningen har du en sikker og ikke skadelig løsning.
Snappy Teak-Nu er anerkendt over hele verden for sin unikke rensende formel. Snappy Teak-nu er et Star brite produkt.

349,00 DKK
399,00 DKK
Du sparer: 50,00 DKK
Model/varenr.: 67543-99980.75

Et rengøringspulver til alle steder med teak. Især god til større områder som f.eks. dæk og til træ, som er blevet mørkegråt. Fjerner smuds og mærker, så der opnås en ren overflade, som kan behandles med Teak Colour Restorer eller Teak Oil.
Hæld ferskvand på overfladen, og påfør et jævnt lag Teak Cleaner. Lad virke i 10-20 minutter og skrub med en stiv børste, mens pulveret stadig er vådt. Skyl godt efter med rent ferskvand, før pulveret tørrer.

234,00 DKK
Model/varenr.: 67462-65220.75

Pigmenteret teakolie med god imprægneringsevne, som giver teakoverflader en gyldenbrun farve og ensartet finish. Kan KUN bruges på teakdæk og andre træoverflader, som udsættes for kraftig slid, hvis det overstryges med Teak Oil.
Afhængig af, hvor meget træet absorberer, påføres et eller flere lag på rengjort, nyt træ, tidligere olieret eller imprægneret træ. Fjern overskydende materiale med en ren klud.

185,00 DKK