Tekstil pleje, Interiør

Få flotte tekstiler med den rigtige tekstil pleje

Vores båd tekstiler skal holde til lidt af hvert, derfor er det vigtigt med den rigtige tekstil pleje. Før hver sæson er det en god ide at få renset båd tekstiler og givet dem en imprægnering, så de bliver smuds og vandafvisende, herved holder dine tekstiler i mange år.

 

Se herunder vores udvalg i tekstil pleje:

Model/varenr.: 63.1156

Jotun Tekstilimprægnering Er en langtidsvirkende imprægnering til brug på kalecher, markiser, puder og andre grove tekstiler. Gør overfladen vandafvisende uden at stopper tekstilernes naturlige ‘åndbarhed’. 1 liter

219,00 DKK

Maxi 3 Allround rengøringsmiddel Allround rengøringsmiddel og pletfjerner til 138 smudstyper Maxi 3 bruges til generel rengøring på båden, men også til rengøring af skrog og dæk. Fjerner snavs, fedt og olie, sod, gummistriber, tusch, kaffe, rødvin m.m. Effektiv til rengøring, pletfjerning og rensning i utallige sammenhænge Bruges til rengøring i hjem, bil, båd, campingvogn – på alle flader, tekstiler og emner, der tåler vand.

Pris fra
79,00 DKK
Model/varenr.: C20068

Ship Shape er et højt effektivt rengøringsmiddel mod bla. jordslag og grønalger på din bådkalecher, sejl, markiser samt alle andre farveægte stoffer.

SHIP SHAPE ødelægger ikke din imprægneringen.

1 liter

199,00 DKK
Model/varenr.: R-200

R-200 Interiør Rens er et 2 i 1 produkt som vasker og plejer i én og samme arbejdsgang. 

139,00 DKK
Model/varenr.: 33.350.110

Denne mikrofiber klud fjerner let fugt og snavs.

21,00 DKK
Model/varenr.: K920480

Zettex Multifoam er en universel skumrenser, der kan bruges til alle typer overflader, såsom spejle, glas, plast, displayskærme, keramik, HPL, stof, læder osv. Zettex Multifoam trænger ind i overfladen for en dyb rengøring. Materiale Vandbaserede egenskaber • Sikker og miljøvenlig • Klar til brug • Dybrensning • Universelt anvendelig • Kan bruges på enhver overflad:.

Påføre produktet, lad det sidde i et par minutter, fjern derefter med papir eller en klud.
Før brug bør det testes på et ikke synligt sted
500 ml.
Farve: Hvid / gennemsigtig

49,00 DKK