Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Glasfiber reparationer

Plastic Padding som tætner alle lækager

En tættende spartel for permanente reparationer eller et komplet glasfiber reparationssæt ideelt til glasfiberbåde, tagbokse eller surfbrædder - vi har det! Find specialspartel for gelcoat i hvid til mindre skader i gelcoatlaget på f.eks. både, surfbrædder, plastkarrosserier samt overflade skader i emalje samt sanitetsporcelæn.

Se herunder vores udvalg i Plastic Padding produkter:

Model/varenr.: CPP375

Plastic padding Flydende pakning på tube Erstatter eller komplimenterer pakninger af kork, filt, gummi m.m. Modstår højt tryk, tåler benzin, smøremiddel, bremsevæske, glykol og vand. Tåler temp. Fra -60° C til + 250° C.

93,00 DKK

Glasfiberspartel til glasfiber arbejde på både Reparerer større huller i glasfiber eller metal Er utrolig let at arbejde med, spartel til større reparationer i plast og stål. Reparerer og tætner rusthuller, glasfiber og bådskrog. Indeholder glasfiberarmering for stor styrke. Hæfter udmærket på metal, træ og hård plast.

Pris fra
119,00 DKK
Model/varenr.: 67.0920
Plastic padding EKSTRA HÆRDER Ekstra hærder til Plastic Padding spartel Hærder som kan bruges til alle Plastic Padding spartel. (dog ikke til Gelcoat Filler og Marine Epoxy)
40,00 DKK
Model/varenr.: 67.0880

Plastic padding MARINE EPOXY Marine reparationer over og under vandlinien Epoxyspartel til huller og sprækker i glasfiberarmeret plast, stål, aluminium m.m. Giver en hård og slidstærk reparation som er vand- og kemikaliebestandig.

249,00 DKK
Model/varenr.: 67.0832

Specialspartel for gelcoat i hvid Til mindre skader i gelcoatlaget på f.eks. både, surfbrædder, plastkarrosserier samt overflade skader i emalje samt sanitetsporcelæn. Udmærket til de fleste plastvinduer og glasfiber overflader. Hvid.

145,00 DKK
Model/varenr.: CPP010

Plastic padding LÆK-TÆT Spartel som tætner alle lækager En tættende spartel for permanente reparationer. Egner sig f.eks. til benzintanke

124,00 DKK
Model/varenr.: 67.0852
Plastic padding MARINE FILLER Marine reparation over vandlinien En slibebar polyesterspartel til huller og sprækker i materialer som f.eks. glasfiberarmeret plast, stål og aluminium.
115,00 DKK
Model/varenr.: 67.0897
Plastic padding REPARATIONS SÆT Komplet glasfiberreparationssæt Ideel til glasfiberbåde, surfbrædder og tagbokse af ABS, epoxy- eller polyestermateriale. Indeholder polyester, glasfibervæv, blandekop og pensel.
259,00 DKK