Sikaflex 290 DC PRO nåddemasse

NÅDDEMASSE TIL TEAKDÆK
Sikaflex®-290 DC PRO er en special designet nåddemasse til teakdæk, som dækker alle dine behov indenfor nådning. Sikaflex®-290 DC PRO’s innovative formulering er også egnet til særligt udsatte samlinger, som shipbuilding gaskets. Sikaflex®-290 DC PRO er specifikt designet til nådning og har antislip-egenskaber på dæk og gang, selv når den er våd. Ud over at Sikas fugemasser er i overensstemmelse med IMO-standarder er de ekstremt modstandsdygtige overfor klimaforhold, såvel saltvand som ferskvand. Den er nem og hurtig at slibe efter hærdning, og man opnår en holdbar finish samt en fremragende UV-resistens.

Pris fra
189,00 DKK
Lager: På lager

Produktbeskrivelse:
Sikaflex-290 DC er en 1-komponent UV-bestandig polyuretanbaseret fugemasse, specielt udviklet til nådder i traditionelle teaktræsskibsdæk. Fugen hærder op til en permanent elastisk slib- og lakérbar masse. Sikaflex-290 DC er produceret efter kvalitets- og miljøstyringssystemet ISO 9001/14001.

Fordele:
- 1-komponent
- UV-resistent
- Ældningsresistent
- Elastisk
- Kan slibes
- Nem at anvende
- Lille svind
Hærdning:
Sikaflex-290 DC hærder ved optagelse af luftens fugtighed. Ved lave temperaturer falder luftens fugtighed, hvilket bevirker at hærdetiden forøges.

Anvendelsesområder:
Sikaflex-290 DC anvendes til nådning og forsegling af fuger i traditionelle teaktræsdæk.
Kemisk bestandighed: Sikaflex-290 DC er bestandig overfor ferskvand, saltvand, kalkvand, alm. rengøringsmidler; er midlertidig bestandig overfor mineralolie, vegetabilsk og animalsk fedt og olie og brændstoffer; er ikke bestandig overfor organiske syrer, koncentrerede mineral syrer, basiske opløsninger og opløsningsmidler (alkohol, malingsfortyndere etc.)
Ovenstående er generel information. Ønskes en mere uddybende rådgivning kan det ske ved henvendelse til Sika Danmark A/S.

Vigtigt:
Limen må ikke påføres, hvis temperaturen i omgivelserne eller på emnerne er mindre end +5°C eller mere end +25°C.

Rengøring:
- Ikke hærdet Sikaflex-290 DC
kan fjernes fra værktøjer og
andet udstyr med SikaRemo-
ver-208.
- Hærdet lim kan kun fjernes
mekanisk.
- I tilfælde af lim på hænder
og andre hudområder afva-
skes straks med specielle ser-
vietter eller håndrensemiddel.
Brug aldrig opløsningsmidler.

Tryk her for Guide

Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med