Bundmaling

Det er valget af bundmaling, der gør forskellen!

Bundmaling er ikke bare bundmaling, se testen på de forskellige bundmalinger lige her. Vil du helt i bund har vi også lavet en vejledning til, hvordan du opnår et flot resultat. 

Tips, Tricks & Video - Når båden skal bundmales.

 

Se vores udvalg i bundmaling herunder:

Populær

HEMPELS mest solgte bundmaling til lystbåde! Udviklet specielt til bådejere, der stiller meget høje krav til beskyttelse mod begroninger i saltvand. En selvpolerende bundmaling, som er let at arbejde med. Velegnet til en fart op til 25 knob. Findes I fem farver.

 

Pris fra
415,00 DKK

HEMPEL Hard Racing [ 750 ml. ] En hård, kobberbaseret bundmaling, som beskytter godt mod begroninger og giver en højere fart gennem vandet! Den er nem at stryge på og kan slibes op til en ekstra glat overflade. Fås i tre moderigtige farver, plus hvid - Hard Racing White. Velegnet til en fart på op til 35 knob. *, **.

Pris fra
345,00 DKK
Populær

En hård bundmaling, der beskytter effektivt mod begroning og giver en højere fart gennem vandet. Den er let at stryge på og kan desuden slibes til en rigtig glat overflade

Pris fra
345,00 DKK
Populær

En blød, kobberbaseret bundmaling som beskytter mod begroning på både af glasfiber og træ. Findes I fire velkendte farver.

272,00 DKK
Populær
-25%

TESTVINDER: Bundmaling til båden, som kan males i efteråret.

JOTUN er blandt markedets absolut bedste selvpolerende bundmaling. 

 

599,00 DKK
799,00 DKK
Du sparer: 200,00 DKK

Prop NCT Spraybundmaling til Z-drev i sort eller grå Hempels nye selvpolerende bundmaling til dit drev eller propel. Yder god beskyttelse mod begroning gennem hele sæsonen. Spray-emballagen gør den let og enkel at bruge.

Husk: Min. 3 lag helst 4 lag for at det kan holde hele sommer igennem

255,00 DKK

Jotun NonStop Bundmaling 3/4 ltr. Jotun er markeds absolut bedste selvpolerende bundmaling. Jotun bundmaling er produceret over en effektiv formel der sikre dig mod alle former for begroning gennem hele sæsonen. Jotun Bundmaling Nonstop VK har en god dækkeevne og giver en glat bund. Jotun Nonstop VK Bundmaling er dobbelt så effektiv som andre selvpolerende bundmalinger. Obs! Hvid og grå indholder ikke kobberoxsid og kan derfor også bruges på letmetal.

349,00 DKK
Populær
-15%

Markeds absolut bedste selvpolerende bundmaling.
Produceret over en af deres mest effektiv formel der sikrer din båd mod alle former for begroning op til 24 måneder. Nonstop Supreme har en rigtig god dækkeevne og giver en glat bund. Nonstop Supreme er dobbelt så effektiv som andre selvpolerende bundmalinger. Kan ikke bruges på letmetal.
Supreme hvid er KRIDHVID Dette kan lade sig gøre pga ny formel

Pris fra
425,00 DKK
499,00 DKK
Du sparer: 74,00 DKK
Populær
-36%

Mare Nostrum er en effektiv selvpolerende antifouling baseret på specielle bindemidler, der sikrer en aktiv overflade.
Anvendelsesområde: Til alle typer både, Som giver bunden et rigtig godt resultat.
Kun hvid farve anbefales til aluminiumskrog.
kan klar optil 25 knob
Fås i 4 farver
Volumen: 2,5 liter

449,00 DKK
699,00 DKK
Du sparer: 250,00 DKK
Racing VK Bundmaling Jotun 2,5 liter Denne Jotun Racing VK bundmaling giver en fantastisk jævn og hård overflade, Dette opnås med deres ny avanceret teknologi, Der gør den meget anvendelig til hurtiggående motorbåde, samt trailerbåde der er udsat for hård mekanisk slidtage. Jotun Racing VK har en god dækkeevne på 10 kvadratmeter pr. liter og ved 23 grader er den overmalingstør efter bare 2 timer.
1.199,00 DKK
Populær

Mille NCT er en selvpolerende bundmaling med en helt enestående ydeevne.
Hempel Mille NCT er baseret på en patenteret binder teknologi, der effektivt kan styrer balancen mellem graden af selvpolering og ultra effektivt bundmaling.
Den kraftulde bioaktive blanding og selvfornyende effekt sikrer en optimal og vedvarende beskyttelse mod begroning.
Mille NCT er kompatibel med stort set alle andre bundmalingstyper og er yderst kulørbestandig.
Desuden er det ikke nødvendigt at benytte primer når der skiftes fra et andet bundmalingssystem til Mille NCT, hvilket gør påføring betydelig mere enkel for dig som bådejer.

Pris fra
398,00 DKK