Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Hempel

Hempel maling til maritimt udstyr og både

Download "Den lille søstærke" eller "Hempel´s Malings Beregner" og få masser af gode ideér og tips.
"Tryk på billedet for at Download"

Se vores udvalg i Hempel produkter herunder:

Er det HEMPEL bundmaling du søger, kan du finde det her!

      

Se evt. mere på deres hjemmeside: http://www.hempelyacht.dk/da-dk

Hempel produkter til det maritime miljø

Hempel er et af de førende produkter på markedet, når vi taler maling til maritimt udstyr og både – såvel som industri. Hos Marinelageret går vi op i kvalitet, derfor vil du kunne finde et stort udvalg hos os. Hempel har ikke en udelukkende dekorativ funktion, men er også designet til at give bl.a. din båd den bedste beskyttelse mod algedannelse og slidtage. Maling af god kvalitet vil forlænge din båds levetid.

Hempel har blandt andet leveret skibsmaling siden 1915, derved har Hempel mange års erfaring og ekspertise indenfor maling segmentet. Hempel har et stort udvalg af produkter til vedligeholdelse og dekoration af din båd, hvilket er grunden til, at vi har store dele af deres sortiment. Det gælder også deres rensnings og rengøringsprodukter. Hempel produkterne er ikke kun designet til at rengøre din båd og dit udstyr, men indeholder også ingredienser, der styrker dit udstyrs forsvar mod vind og vejr. Bl.a. har vi HEMPEL Clean & Shine "NanoCel", der ikke kun rengør, men også tilfører et beskyttende lag. Dette produkt findes som shampoo og på spray.

Vi tilbyder også Hempel produkter, der kan fjerne selv kraftige aflejringer og pletter på gelcoat overflader. Dette er særligt velegnet til både og udstyr, der ligger i fersk eller brakvand.

Når din båd skal have sin maling opfrisket, har vi alle Hempel’s produkter til opgaven, lige fra primer til selvpolerende maling. Ligeledes fører vi slibemiddel, der bl.a. fjerner oxideringer og små ridser.

Hos Marinelageret går vi op i kvalitet, hvilket Hempel er kendt for. Derfor er det også nærliggende, at vi fører Hempel’s produkter. Du, din båd og dit udstyr fortjener den bedste behandling, derfor anbefaler vi Hempel.