HEMPEL ALUSAFE

HEMPEL ALUSAFE HEMPEL'S ALUXTRA 71.260 er en selvpolerende bundmaling indeholdende kobberforbindelser og organisk bioaktivt materiale. Efter ca. 1 uges ophold i vandet ændres kuløren til den Endelige farve. Igennem bundmalingens Levetid afpoleres der hele tiden et overfladelag, således at der til stadighed Findes da bioaktiv overflade. Som bundmaling til Både af aluminium og tilsvarende. Primært til Brug i vande med lav til middel begroningsintensitet. Service har en vis Indflydelse på kuløren. Bundmalingen kan Få en Grønlig tone. Anvendes i kolde og tempererede farvande.

1.278,00 DKK
Lager: På lager

HEMPEL ALUSAFE

HEMPEL'S ALUXTRA 71.260 er en selvpolerende bundmaling indeholdende kobberforbindelser og organisk bioaktivt materiale. Efter ca. 1 uges ophold i vandet ændres kuløren til den Endelige farve. Igennem bundmalingens Levetid afpoleres der hele tiden et overfladelag, således at der til stadighed Findes da bioaktiv overflade.
 
Som bundmaling til Både af aluminium og tilsvarende. Primært til Brug i vande med lav til middel begroningsintensitet. Service har en vis Indflydelse på kuløren. Bundmalingen kan Få en Grønlig tone. Anvendes i kolde og tempererede farvande.
Så brug Hempel Alusafe så undgår du at dit drev kommer til at se sådan ud. ;-)

Se Datablad her

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig