HEMPELS MILLE NCT BUNDMALING 2,5 ltr. ( Test vinder i Baadnyt )

HEMPELS MILLE NCT BUNDMALING. er en selvpolerende bundmaling med enestående ydeevne. MILLE NCT 71790 er baseret på en patenteret nanokapsel teknologi, der styrer balance mellem selvpolerende og ultraeffektiv bundmaling. Den kraftfulde bioaktive blanding og selvfornyende effekt sørger for vedvarende beskyttelse mod begroning. MILLE NCT 71790 er kompatibel med stort set alle andre bundmalinger og er yderst farvebestanding.

998,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-8 dag(e).

HEMPELS MILLE NCT BUNDMALING.
er en selvpolerende bundmaling med enestående ydeevne. MILLE NCT 71790 er baseret på en patenteret nanokapsel teknologi, der styrer balance mellem selvpolerende og ultraeffektiv bundmaling. Den kraftfulde bioaktive blanding og selvfornyende effekt sørger for vedvarende beskyttelse mod begroning. MILLE NCT 71790 er kompatibel med stort set alle andre bundmalinger og er yderst farvebestanding.

Anvendelsesområde
er ideel for alle båd typer og yder en fremragende beskyttelse gennem hele sæsonen. Egnet til både af glasfiber, træ, plywood, stål og ferro-cement. Må aldrig komme i direkte kontakt med aluminium og andre letmetaller. Risiko for korrosion.

Læs test her udført at Baadnyt ved at trykke på dette lille billede:

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig