Motor maling til Volvo Drev grå metal

Model/varenr.: 1630528

TK Motor Maling til Volvo Drev i grå metal er den ideelle løsning til at opfriske og beskytte din Volvo-drevmotor. Denne motor maling er ikke kun hurtigtørrende, hvilket gør det praktisk og tidsbesparende, men den er også yderst vejrbestandig, hvilket sikrer en holdbar beskyttelse i skiftende vejrforhold. Den grå metal nuance giver ikke kun et stilfuldt udseende til din motor, men fungerer også som en effektiv barriere mod elementerne.

165,00 DKK
Lager: På lager

For optimal forberedelse anbefales det at fjerne rust eller ridser med vådslibepapir, rengøre overfladen grundigt og anvende TK Line's Primer (Antirust). Derefter kan TK Motor Maling til Volvo Drev sprayes på overfladen med en afstand på 30 cm for at opnå en jævn og ensartet dækning. Den store 400 ml spraydåse sikrer tilstrækkelig mængde maling til at dække større områder, og den lette påføringsproces gør det til et ideelt valg for både professionelle mekanikere og bådejere.

Invester i denne motor maling for at opnå en langvarig beskyttelse og en forbedret æstetik på din Volvo-drevmotor. Med TK Motor Maling får du ikke kun en effektiv korrosionsbeskyttelse, men også et stilfuldt udseende, der passer til din båds overordnede æstetik.

spacer