RESPECT skibsolie

Kvalitets skibsolie fra RESPECT

Respect er produceret af tidligere ansatte ved Olsen & Wang som producerede det kendte mærke Owatrol i mange år. Respect produceres af de bedste råvarer som findes i dag på markedet og nye teknologier gør Respect sortimentet til en af de bedste i verden indenfor olie og vedligeholdes-produkter.

 

Se herunder vores udvalg i Respect skibsolie:

En meget penetrerende teak-olie med dobbelt UV-filter. Teak Olien mætter træværket og giver en silkemat overflade uden at danne en film. Teakolien hærder inde i træværket og giver derfor lang levetid.

Pris fra
148,00 DKK

Alt træværk bør mættes med olie før topfinish lægges på. Denne Deep Coat No.1 er en meget penetrerende imprægneringsolie til brug udvendigt og indvendigt i båden. Giver en silkemat overflade før behandling med Top Coat.

Pris fra
189,00 DKK
Model/varenr.: 63.0311

En hærdende olie som giver en elastisk film med høj glans. Bruges på alle typer træværk over vandlinien. Kan også bruges på porte og døre i ædeltræ. Vil ikke sprække og er meget let at vedligeholde.

269,00 DKK

En allround skibsolie som kan bruges på alt træværk. Indeholder trætjære som giver en gylden glød. Til imprægnering skal den fortyndes, ufortyndet får overfladen en elastisk film. Behandling af teak og ædeltræ.

Pris fra
248,00 DKK
Model/varenr.: 63.0326

Moderne teak-olie som er nem at påføre, let at tage af og giver et enkelt vedligehold. Ingen slipning i forbindelse med vedligeholdet. Gammel behandling vaskes nemt af med Respect Clean Teak- kit før ny behandling igen lægges på. Årlig vedligehold anbefales.

126,00 DKK
Populær
Model/varenr.: 63.0315

RESPECT CLEAN TEAK SÆT. Komplet 2 step teakcleaner sæt. Step 1 løsner gammel olie og skidt. Vask derefter rent med vand og påfør Step 2 mens træværket er vådt.

249,00 DKK
Model/varenr.: 63.0317

RESPECT CLEAN TEAK PRO Komplet 2 step teakcleaner sæt. Meget effektiv, men ætsende. Step 1 løsner gammel olie og skidt.

299,00 DKK
Model/varenr.: 63.0342

RESPECT DEEP CLEANER 2,5L skidt i træværket. Gammel olie bliver vandopløselig . Overfladen skrubbes let og skylles ren med meget vand

186,00 DKK
Model/varenr.: 63.0344
RESPECT DECK CLEANER 2,5 L oxalsyre. Har flere brugsområder. Bruges som vask nr. 2 efter Deep Cleaner. Ubehandlet teakdæk vil blive rent, lysne og få sin oprindelige glød tilbage.
174,00 DKK