Jotun plejeprodukter

Jotun plejeprodukter til både har lang levetid

Plejemidler til både er ikke datomærket. Derimod er der et batchnummer på produkterne. Dette nummer er et internt nummer som Jotun A/S bruger til at styre produktet gennem produktionen og lager.

Da vi ved ikke hvor, hvordan eller under hvilke forhold produkterne opbevares under efter de har forladt vores butik, er de formuleret til lang holdbarhed. Så længe de er i vores butik har vi helt styr på dette.

Produkterne er formuleret til en holdbarhed på mindst 4 år efter de har forladt grossit ( Palby Marine ). Erfaringsmæssigt holder de mange flere år når de opbevares under forsvarlige forhold, hvilket vil sige at de ikke må få frost og heller ikke udsættes for kraftig varme og solpåvirkning. Opbevaring mellem 5 og 25 grader er de optimale temperaturer til opbevaring.

Se vores udvalg i Jotun plejeprodukter  herunder:

Så længe produktet opfører sig naturligt er de brugbare og kan de holde sig i mange år.

Model/varenr.: 63.1140

Jotun Gelcoatrens (nano) Jotun Gelcoatrens har gjort brug af den nyeste nano teknologi. Denne Gelcoatrens har en unik dybderensende effekt på gelcoaten. Den lægger samtidig en belægning på som fungerer som et underlag for voksen. 0,5 liter

229,00 DKK
Model/varenr.: 63.1144

Jotun Hard Wax (nano) Unik flydende hårdvoks til den kræsne bådejer. Den har en glansholdbarhed på helt op til 12 måneder. Den ny Nano teknologi sikrer at voksen trækker ekstra dybt ind i din gelcoaten, hvilket giver en ekstra hård overflade, og bedre refleksion af lyset. 0,5 liter

239,00 DKK