-14%

Radboud Shampoo Bionedbrydelig

Model/varenr.: 45.300.001

Vi præsenterer med stolthed Radboud Shampoo – en bionedbrydelig og miljøvenlig rengøringsløsning skabt til at opfylde de specifikke behov for bådvedligeholdelse. Denne innovative shampoo går ud over blot at rense overflader; den tilføjer en ny dimension til din bådplejeoplevelse med dens imponerende egenskaber.

Radboud Shampoo er skabt med en unik formel, der ikke kun leverer en skinnende og fejlfri finish, men også eliminerer behovet for omstændig skylning og tørring efter påføring. Denne tidsbesparende egenskab gør den ideel til både ejere, der ønsker effektivitet og en enkel rengøringsproces.

 

89,00 DKK
104,00 DKK
Du sparer: 15,00 DKK
Lager: På lager

Radboud shampoo som er bionedbrydelig

Hvad der gør Radboud Shampoo endnu mere imponerende er dens miljøvenlige karakter. Den er fuldt bionedbrydelig og fosfatfri, hvilket betyder, at den ikke kun beskytter din båd, men også miljøet omkring den. Denne bionedbrydelige shampoo sætter en ny standard for bæredygtighed inden for bådpleje, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at minimere deres påvirkning på naturen.

Den specielle sammensætning af Radboud Shampoo gør den egnet til bådapplikationer, og den er skabt med fokus på at bevare eksisterende voksbelægninger. Dette gør den ideel til både, der kræver omhyggelig pleje og vedligeholdelse for at opretholde deres udseende og værdi.

Med en generøs mængde på 1 liter er Radboud Shampoo et langtidsholdbart valg, der giver dig mulighed for at nyde mange rengøringsoplevelser. Oplev den unikke kombination af effektivitet, bæredygtighed og bekvemmelighed med Radboud Shampoo og sæt standarden for miljøvenlig bådpleje. Gør din bådrenholdelse til en fornøjelse og vælg Radboud Shampoo som dit foretrukne valg til skinnende og miljøvenlige resultater.

Find flere miljørigtige bådpleje og vedligeholdelses produkter her!

spacer