1852 proff 15 hullers slib rondel p1000 ø150mm 50 stk.

Model/varenr.: 1602173

1852 Professionelle sliberondeller er din ultimative løsning til professionel slibning af maling, gelcoat, lak, metal, træ og plast. Disse rondeller er designet til at levere enestående ydeevne og holdbarhed på tværs af forskellige materialer.

339,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Velegnet til maling, metaller (dog ikke jern), rustfrit stål, træ og plast, tilbyder 1852 Professionelle sliberondeller en imponerende holdbarhed takket være den slidstærke og rivefaste film-bagside samt den forbedrede belægning fra P150. Bagsiden er lavet af stærk, robust og fleksibel specialfilm, hvilket giver særlige fordele ved kant-slibning.

Kornet af aluminiumoxid sikrer en optimal balance mellem slidstyrke og skærekapacitet. Med et betydeligt bedre pris- og præstationsforhold end andre konventionelle papirs sliberondeller, er 1852 Professionelle sliberondeller det ideelle valg for dem, der ønsker topkvalitet og effektivitet i slibeprocessen. Gør din slibning mere præcis og effektiv med disse førsteklasses sliberondeller og opnå imponerende resultater hver gang.

spacer