1852 proff 15 hullers slib rondel p150 ø150mm 50 stk.

Model/varenr.: 1602151

Vi præsenterer vores 1852 Professionelle sliberondeller - det ultimative valg for professionel slibning af maling, gelcoat, lak, metal, træ og plast. Disse sliberondeller er designet til at levere exceptionel ydeevne og holdbarhed på tværs af forskellige materialer.

269,00 DKK
Lager: Leveringstid er Over 14 dag(e)

Velegnet til maling, metaller (bortset fra jern), rustfrit stål, træ og plast, tilbyder 1852 Professionelle sliberondeller en imponerende holdbarhed takket være den slidstærke og rivefaste film-bagside. Med en forbedret belægning fra P150 og en bagside lavet af stærk, robust og fleksibel specialfilm, leverer disse rondeller pålidelige resultater, især ved kant-slibning.

Kornet af aluminiumoxid sikrer en optimal balance mellem slidstyrke og skærekapacitet. Pris- og præstationsforholdet er markant bedre sammenlignet med andre konventionelle papirs sliberondeller, hvilket gør 1852 Professionelle sliberondeller til det foretrukne valg for dem, der søger høj kvalitet og effektivitet inden for slibning. Gør din slibeproces mere professionel og effektiv med disse førsteklasses sliberondeller og opnå imponerende resultater hver gang.

spacer