1852 proff 15 hullers slib rondel p320 ø150mm 50 stk.

Model/varenr.: 1602161

Vi introducerer 1852 Professionelle sliberondeller - det optimale valg for professionel slibning af maling, gelcoat, lak, metal, træ og plast. Disse sliberondeller er skræddersyet til at levere enestående ydeevne og holdbarhed på tværs af forskellige materialer.

269,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

Velegnede til maling, metaller (dog ikke jern), rustfrit stål, træ og plast, byder 1852 Professionelle sliberondeller på imponerende holdbarhed takket være den slidstærke og rivefaste film-bagside samt den forbedrede belægning fra P150. Bagsiden er konstrueret af stærk, robust og fleksibel specialfilm, hvilket giver særlige fordele ved kant-slibning.

Kornet af aluminiumoxid sikrer en optimal balance mellem slidstyrke og skærekapacitet. Pris- og præstationsforholdet overstiger markant andre konventionelle papirs sliberondeller, hvilket gør 1852 Professionelle sliberondeller til det foretrukne valg for dem, der søger høj kvalitet og effektivitet inden for slibning. Gør din slibning mere præcis og effektiv med disse førsteklasses sliberondeller og opnå imponerende resultater hver gang.

spacer