1852 proff15 hullers slib rondel p120 ø150mm 50 stk.

Model/varenr.: 1602149

Vi introducerer vores 1852 Professionelle sliberondeller - det optimale valg for professionel slibning af maling, gelcoat, lak, metal, træ og plast. Disse rondeller er skabt til at imødekomme høje standarder inden for ydeevne og holdbarhed på tværs af forskellige materialer.

269,00 DKK
Lager: På lager med forventet levering om 2-4 dag(e)

1852 Professionelle sliberondeller er velegnet til maling, metaller (undtagen jern), rustfrit stål, træ og plast. Med en slidstærk og rivefast film-bagside samt en forbedret belægning fra P150, opnår rondellen en imponerende holdbarhed. Bagsiden er fremstillet af stærk, robust og fleksibel specialfilm, hvilket giver særlige fordele ved kant-slibning.

Kornet af aluminiumoxid sikrer optimal slidstyrke og skærekapacitet. Pris- og præstationsforholdet overstiger markant andre konventionelle papirs sliberondeller, hvilket gør 1852 Professionelle sliberondeller til det foretrukne valg for dem, der søger professionel kvalitet og effektivitet i slibeprocessen. Gør din slibning mere præcis og effektiv med disse førsteklasses sliberondeller og opnå imponerende resultater hver gang.

spacer