Radboud miljøvenlige produkter

Miljøvenlige Radboud produkter - Når du vil passe på havet!

Disse bådpleje produkter fra RADBOUD er fuldt biologisk nedbrydelige og fosfatfrie. Radboud leverer både rensemiddel til fjernelse af gullige aflejringer, stædig snavs på gummibåde, teak rens, der giver den oprindelige teakfarve tilbage, affedtningsmiddel og meget meget mere - Alt med tanke for miljøet!

Se vores udvalg i Radboud produkter herunder:

Miljøvenlig affedtningsmiddel/rens til motorer. Fjerner også gamle vokslag (silikone). Bionedbrydelig.

Til rengøring af olieholdige rum som lænker er Bilg Clean det ideelle produkt. Bilg Clean er miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt, derfor er dette produkt også fremragende til brug som fedtbeholderens affedtningsmiddel.
Også egnet til grundigt rengøring.

Pris fra
77,00 DKK
Model/varenr.: 45.300.001

Bionedbrydelig, fosfatfri shampoo. Sparer eksisterende voks. Denne shampoo er specielt udviklet til båden. 1 ltr.

94,00 DKK

Fjerner gulbrune pletter og efterlader en skinnende ren overflade, bionedbrydelig.

Disse pletter er forårsaget af silikoneffekter i kombination med vand og sol. Derfor anbefales det at bruge en silikonefri voks efter rengøring. 

Pris fra
87,00 DKK

Fjerner det grå "skær" af uforseglede teakflader og bringer den oprindelige teakfarve tilbage.

 

Pris fra
92,00 DKK

Fjerner kalkglass på vandlinjen og på "benet" af påhængsmotorer.

 Ved at bruge Bio Clean vil kalkstenen kunne fjernes.

Pris fra
105,00 DKK

Så snart en frostperiode opstår, skal toilettet være fyldt med frostfri væske. Aqua Tolet er en frostbeskyttelse der virker ned til -22 ° C, og derudover har den en smøreeffekt og forhindrer udtørring af slanger og gummier. Aqua Tolet er absolut uskadelig og kan pumpes overbord efter frostperioden.

 

Pris fra
94,00 DKK

Kraftig vandopløselig rensemiddel til hurtig og effektiv fjernelse af forskellige former for stædige snavs på bla. gummibåde. 

Pris fra
79,00 DKK

 En meget beskyttende 2-compound voks i 1 flaske. Beskytter din båd for år mod de daglige miljøpåvirkninger og giver også en spektakulær glans. Kan bruges til aluminium, rustfrit stål, malede eller lakeret dele eller plastik.
Ryst flasken inden brug i mindst 1 minut (gentag denne handling hvert 30. minut). Gnid de rengjorte overflader ind med en tynd svamp eller klud. Gnid igen efter ca. 20 minutter med en tør klud. Ryst flasken godt igen efter brug.

Pris fra
181,00 DKK