Radboud miljøvenlige produkter

Miljøvenlige Radboud produkter - Når du vil passe på havet!

Disse bådpleje produkter fra RADBOUD er fuldt biologisk nedbrydelige og fosfatfrie. Radboud leverer både rensemiddel til fjernelse af gullige aflejringer, stædig snavs på gummibåde, teak rens, der giver den oprindelige teakfarve tilbage, affedtningsmiddel og meget meget mere - Alt med tanke for miljøet!

Se vores udvalg i Radboud produkter herunder:

Model/varenr.: 45.300.001

Bionedbrydelig, fosfatfri shampoo. Sparer eksisterende voks.

Dette er specielt udviklet til båden.
shampoo tørrer skinnende og fejlfri og gør skylning og tørring overflødig. Derudover er Fresh Clean miljøvenlig, fuldt biologisk nedbrydelig og fosfatfri.
1 ltr.

91,00 DKK

Fjerner gulbrune pletter og efterlader en skinnende ren overflade. Bionedbrydelig.

Disse pletter er forårsaget af silikoneffekter i kombination med vand og sol. Derfor anbefales det at bruge en silikonefri voks efter rengøring. Behandlingen af ​​disse pletter er tilstrækkelig med affedtning af skroget med Bilge Clean (silikone fjernes) og derefter med Quickclean (pletter forsvinder)

Pris fra
84,00 DKK

Miljøvenlig affedtningsmiddel/rens til motorer. Fjerner også gamle vokslag (silikone). Bionedbrydelig.

Til rengøring af olieholdige rum som lænker er Bilg Clean det ideelle produkt. Bilg Clean er miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt, derfor er dette produkt også fremragende til brug som fedtbeholderens affedtningsmiddel.
Også egnet til grundigt rengøring.

Pris fra
75,00 DKK

Fjerner det grå "skær" af uforseglede teakflader og bringer den oprindelige teakfarve tilbage.

Teak er en blød træart, der "arbejder". Teak presser kridt til overfladen og gør det gråt af efterhånden. Desuden er kridt en god yngleplads for alger. For at fjerne dette grålag kan Teak Clean anvendes. Brug ikke en hård børst ellers kan teak-træet struktur blive beskadiget.

Pris fra
89,00 DKK

Fjerner kalkglass på vandlinjen og på "benet" af påhængsmotorer.

 Ved at bruge Bio Clean vil kalkstenen kunne fjernes.

Pris fra
102,00 DKK

Så snart en frostperiode opstår, skal toilettet være fyldt med frostfri væske. Aqua Tolet er en frostbeskyttelse der virker ned til -22 ° C, og derudover har den en smøreeffekt og forhindrer udtørring af slanger og gummier. Aqua Tolet er absolut uskadelig og kan pumpes overbord efter frostperioden.

Aqua Tolet forhindrer ubehagelige lugt i dit indbygget toilet. Smør pumpen. Beskytter pakninger og slanger mod kalk. Miljøvenlig, Ph-værdi 7, kan kasseres i åbent vand

Pris fra
91,00 DKK

Kraftig vandopløselig rensemiddel til hurtig og effektiv fjernelse af forskellige former for stædige snavs på bla. gummibåde. Tilsæt en hætte (afhængig af forureningsgraden) til en spand vand (lunken). Derefter vaske båden med en svamp og skyl med rent vand. Er bionedbrydelig

Pris fra
77,00 DKK

 En meget beskyttende 2-compound voks i 1 flaske. Beskytter din båd for år mod de daglige miljøpåvirkninger og giver også en spektakulær glans. Kan bruges til aluminium, rustfrit stål, malede eller lakeret dele eller plastik.
Ryst flasken inden brug i mindst 1 minut (gentag denne handling hvert 30. minut). Gnid de rengjorte overflader ind med en tynd svamp eller klud. Gnid igen efter ca. 20 minutter med en tør klud. Ryst flasken godt igen efter brug.

Pris fra
176,00 DKK