Starbrite

Træt af rustpletter på båden? Fix det med Starbrite!

Et helt unikt rengøringsprodukt til båden eller campingvognen. Der er ikke det Starbrite ikke kan, vi taler om et vidundermiddel, der både fjerner gamle rustpletter, mærker efter fugleklatter og polerer i topklassen  - Starbrite laver rengøringsprodukter, poleringsprodukter, imprægnering og oliepleje produkter i topklasse til både glasfiber, vinyl, kanvas alle træ sorter samt stål og metal dele.

Se vores udvalg i Starbrite produkter herunder:

Kan anvendes til omgående fjernelse af sorte striber på båd, bil, campingvogn og i husholdningen

Pris fra
133,00 DKK
Model/varenr.: 64.86522

Fjerner pletter fra vinyl sæder, puder, toppe og covers. Er specielt udviklet til brug på bådinteriør. Skader ikke vinyl eller syninger.

139,00 DKK
Model/varenr.: 64.95122

letfjerner til ekskrementer fra fugle og edderkopper der kan ikke fjernes med vand og sæbe. Men når du sprayer med Star brite pletfjerner - fugle og edderkopper, bliver de opløst med det samme. Pletfjerneren har ingen slibevirkning og er ikke giftig, så fiberglas- og malede overflader tager ikke skade, og den fjerner heller ikke voks eller pudsemiddel

149,00 DKK
Model/varenr.: 64.97232

Rensemiddel/Beskyttelsesmiddel til Rib-Både og Gummibåde. Fremstillet til at opløse genstridigt, indgroet snavs, så det kan tørres eller skylles væk uden at skulle skrubbe kraftigt. Indeholder ikke ætsende kemikalier eller syrer. Sikkert at bruge på alle materialer på gummibåde, herunder Hypalon® og PVC samt alle overflader af plast, gummi, vinyl og glasfiber. Uv-beskyttelse og pletafvisende virkning

199,00 DKK
Model/varenr.: 64.82708

Polermiddel til krom og rustfrit stål, rengør, polerer og beskytter i en arbejdsgang.
Fjerner hurtigt overflade korrosion og beskyttermod fremtidig pletter og korrosion.
Fjerner skidt, salt og overfladisk rust. Virker hurtigt; påfør, lad tørre, tør af.
Kan også anvendes til kobber, tin og messing
Tørres af med let hånd.

129,00 DKK
Model/varenr.: 64.89222

Hurtig og effektivt middel til fjernelse af rustpletter, indeholder ingen stærke syrer. Velegnet til fjernelse af korrosionspletter, der skyldes metalbeslag, møtrikker, bolte og andre fittings af metal på både. Specielt udviklet til både og autocampere. Også velegnet til at fjerne sprinklerpletter med. Virker ved kontakt. Det er ikke nødvendigt at gnide eller skrubbe hårdt

169,00 DKK
Model/varenr.: 64.91016

Vinyl polerings- og restaureringsmiddel, forynger alle vinyloverflader og giver beskyttelse mod UV-skader og vejrforhold. Idéelt til opfriskning af falmet og beskidt vinyl. Specielle polymerer beskytter mod pletter og UV-skader

199,00 DKK
Model/varenr.: 64.87208

Den hurtige og nemme måde at genoprette glans på plast på båden, bilen og rundt i hjemmet. Fjerner ridser fra glasvinduer, plexiglasruder,
lexanoverflader, spotlight-linser, navigationslys på båden, wellasacryl, polycarbonat og de fleste andre plastoverflader i hjemmet og på din bil.
Den kan påføres med hånden eller en rondel. Anvend blot en lille mængde på blød, ren klud og gnid i en cirkulær, overlappende bevægelse.
Lad det tørre og derefter poler af med en blød, ren klud. Resultaterne er imponerende.
Efterføgende bruges Clear Plastic Polish for at forsegle og beskytte den nyligt restaurerede finish.
250 ml.

159,00 DKK
Model/varenr.: 64.88708

Forbedrer sigtbarhed gennem forruden og vinduer. Bruges på glas og
plast. Kraftig regn og vådt vejr kan resultere i begrænset synlighed
gennem forruder og vinduer. Star brite Rain View er den effektive løsning
på denne irriterende og potentielt farlige situation. En applikation af Rain View til glas og plast (polycarbonat eller akryl) gør overfladen så glat, at regn og vand glider lettere, hvilket forbedrer sigtbarheden.
Til brug på alle bil- og RV-vinduer og forruder, bådruder og vinduer, løbelys, forlygter. baglygter og andre overflader, hvor regn kan påvirke synligheden.

159,00 DKK
Model/varenr.: 64.80532

Hældes direkte ned i sumpen/kølsvinet, start båden så vil bådens bevægelser aktiverer "skrubbe" funktionen og rengører og fjerne lugt. Skader ikke glasfiber, gummislanger, ledninger, metal eller plastik. Løsner slam og snavs så det kan pumpes ud.

169,00 DKK
Model/varenr.: 64.81732

Lynrengøringsmiddel til bådskrog er formuleret til at virke med det samme, for at fjerne grimme vandlinjepletter. Det er også yderst effektivt til at fjerne rustpletter eller pletter fra blade, på glasfiber eller malede flader. Det vil ikke skade den flade som rengøres, og er ideelt som forberedelse inden polering af skroget.

199,00 DKK
Model/varenr.: 64.81816

Gendanner oprindelig farve og glans på farvede skrog, PTEF® polymerer beskytter mod skadelige UV-stråler og er pletafvisende, fjerner kalk og anløbninger fra farvede skrog.

189,00 DKK

Den mest effektive måde at holde materialet vandafvisende med PTEF® non-stick coating. Benyttes på presenninger, tekstil, telte, lærred, nylon, Sunbrella® stof og læder. Påføres stoffet fra nyt og holder derved stoffet brugbart i længere tid.

Pris fra
239,00 DKK
Model/varenr.: 64.82016

Rengøringsmiddel til sejl og stof i en meget koncentreret formel.
Fjerner pletter af snavs, fedt og mug fra sejl, canvas og tekstiler. kan bruges til sejl, sejlovertræk, bådpresenninger, kalechestof, bompresenning, solsejl, Sunbrella®-stof m.m.
Lysner hvide nuancer og farver

119,00 DKK

Fjerner indtørrede ruer, aflejringer og rustpletter hurtigt og nemt, sikker til brug på glasfiber-, metal-, træ- og rustfri stålflader. Også godt til at fjerne rust pletter, virke med det samme ved kontakt. Ideel til fjernelse af marineaflejringer.

Pris fra
219,00 DKK
Model/varenr.: 08.0121

Hadex® er et sikkert, effektivt og brugervenligt desinfektionsmiddel, der er specielt designet til desinficering af drikkevand og rørsystemer. Hadex® forhindrer kontaminering og holder vandet i god stand. 250 ml behandler op til 6000 liter vand.

269,00 DKK
Model/varenr.: 64.31400

Star brite® antifreeze er en ikke-giftig frostvæske, der giver fremragende koldt vejrs- og korrosionsbeskyttelse for drikkevandssystemer og alle motorer. Dens premium additivpakke forhindrer korrosion af aluminium, kobber, messing eller samlinger, og skader ikke gummi eller slanger. Den lyserøde farve giver fremragende gennemsigtighed.

119,00 DKK
Model/varenr.: 64.81900

Den mest effektive måde at holde materialet vandafvisende med PTEF® non-stick coating. Benyttes på presenninger, tekstil, telte, lærred, nylon, Sunbrella® stof og læder. Påføres stoffet fra nyt og holder derved stoffet brugbart i længere tid.

729,00 DKK
Model/varenr.: 64.82314

Marine Polish er den nemme måde at beskytte en ny båds gode udseende på. Denne båd voks bruger en carnauba formel. Den er blødgjort fra fabrikken, så den er super nem at arbejde med. Giver en dyb, rig glans med langvarig beskyttelse mod afblegning, kalkaflejringer, oxidering og UV-stråler.

189,00 DKK