Starbrite

Træt af rustpletter på båden? Fix det med Starbrite!

Et helt unikt rengøringsprodukt til båden eller campingvognen. Der er ikke det Starbrite ikke kan, vi taler om et vidundermiddel, der både fjerner gamle rustpletter, mærker efter fugleklatter og polerer i topklassen  - Starbrite laver rengøringsprodukter, poleringsprodukter, imprægnering og oliepleje produkter i topklasse til både glasfiber, vinyl, kanvas alle træ sorter samt stål og metal dele.

Se vores udvalg i Starbrite produkter herunder:

Model/varenr.: 64.85932

Non Skid Deck Cleaner med PTEF er den mest effektive og nemmeste måde at rense teksturerede glasfiber eller malede dæk.  Den PTEF polymerer giver en barriere mod fremtidige pletter,  Det er også ideel til rengøring ikke teksturerede områder samt alle glasfiber, vinyl, plast, metal eller gummi overflader.

 

128,00 DKK
Model/varenr.: 95122WK

Lider du af araknofobi (angst for edderkopper) her løsningen. Denne spray kan edderkopperne bare ikke lide, så de flytter væk. Spray dit tovværk, gardiner etc. i båden, og edderkoppen finder en anden båd og hygge sig på. Sprayen er ikke giftig og skader hverken mennesker eller insekterne.

124,00 DKK
Model/varenr.: 64.82708

Fjerner smuds, sod, saltaflejringer og overfladerust
Virker hurtigt og effektivt
Virker også godt på kobber, tin og messing

116,00 DKK
Model/varenr.: 71622WK

Den hurtige og enkle måde at fjerne sorte striber fra glasfiber, vinyl, metal og malede overfalder, uden at fjerne voksen. Spray direkte på det snavsede område og tør af, uden hård skrubben. Har mange anvendelsesområder, fjerner pletter og mærker fra både bilen, båden, campingvognen etc.

128,00 DKK
Model/varenr.: 80416WK

Koncentreret og kraftfuld rengøringsmiddel til skrog og dæk. Effektiv mod snavs, saltaflejringer, sod, fiskeblod, vandlinjen mm. Fjerne ikke voks eller polish.
3 kapsler til 10 l vand, rækker til en 7 m båd

75,00 DKK
Model/varenr.: 80532WK

Kølsvinsvask fra Starbrite er et super rengøringsmiddel. Det løsner olie, fedt og smuds i motorrum og kølsvin. Efterlader en ren og luftfri overfalde.

Produktet er meget nemt at bruge.

143,00 DKK
Model/varenr.: 81432WK

Rengøre teak uden hård skrubning. Ideel til teakdæk og teak møbler. Skader ikke glasfiber eller malede overflader. Teak Cleaner er det første skridt i Star Brites 3-trins behandling for teak.

1. Teak Cleaner ( VARE NR. 81432wk)
Rengør i dybden

2. Teak Brightner ( VARE NR. 81532WK)
Gendanner glans og naturlige farve

3. Premium Teak Olie ( VARE NR. 85132WK)
Oliering og forseglig med UV-beskyttelse

190,00 DKK
Model/varenr.: 81532WK

Lysner teak uden hård skubben. Fremhæver træets naturlige farve. Teak brightener er det 2. trin i Star Brites 3-trins behandling af teak.

1. Teak Cleaner ( VARE NR. 81432wk)
Rengør i dybden

2. Teak Brightner ( VARE NR. 81532WK)
Gendanner glans og naturlige farve

3. Premium Teak Olie ( VARE NR. 85132WK)
Oliering og forseglig med UV-beskyttelse

190,00 DKK
Model/varenr.: 81732WK

Rengør hurtigt og enkelt vandlinjen og overfalden på skroget. Er meget effektivt mod pletter og rust på glasfiber eller malede overflader. Beskadiger ikke den overflade der rengøres og er perfekt til bruge før polering af skroget.

170,00 DKK
Model/varenr.: 81816WK

Fjerner kalk og oxidering på farvede overfalder, og genskaber den oprindelige farve og glas. PTEF® polymerer beskytter mod skadelige UV- stråler og afviser pletter. Beskadiger ikke gelcoaten og glasfiberen.

155,00 DKK
Model/varenr.: 81922WK

Star Brite imprægnering med PTEF genskaber den vandafvisende effekt på praktisk talt alle marine duge fra bådkalechen til Bimini toppe. Det er også den enkleste og mest effektive måde at gøre telte, presseninger, baldakiner og meget mere, vandtæt.

Star Brite imprægnering er også god at anvende på nye stoffer da det forlænger levetiden markant ved at skabe den ekstra barriere mod fugt og skadelige UV-stråler.

Den er let at anvende, sprøjt dugen der skal beskytte og lad det tørrer i 6 timer før anvendelse. Påfør altid imprægnering udendørs, pas på med at indånde det.

188,00 DKK
Model/varenr.: 82016WK

Beskidte eller jordslået bompresenninger, mormorgardiner, sejl mm. bliver fint vasket og renset af Starbrite Sail Canvascleaner.

116,00 DKK
Model/varenr.: 85132WK

Penetrerendeolie til teak dæk, men også ideel til teak møbler og andre ædle træsorter Ultra raffineret olie med polymerer og UV-beskyttelse giver en langvarig beskyttelse. Forbedrer teakfibre og farver og styrker sin naturlige skønhed.
Premium Teak Oil er det sidste trin i Star Brites behandling for teak. ehandling af teak.

1. Teak Cleaner ( VARE NR. 81432WK)
Rengør i dybden

2. Teak Brightner ( VARE NR. 81532WK)
Gendanner glans og naturlige farve

3. Premium Teak Olie ( VARE NR. 85132WK)
Oliering og forseglig med UV-beskyttelse

271,00 DKK
Model/varenr.: 85616wk

Fjerner mugpletter fra vinyl, hynder, glasfiber, fliser plast eller malede overflader. Det begynder at arbjede ved kontakt. Den specielle formel skader ikke vinyl eller ledninger. Det er et meget sikrer alternativ til blegemiddel og kan anvendes i hjemmet eller i campingvognen, hvorend mug er et problem. Kan også anvendes på farveægte tekstiler.

128,00 DKK
Model/varenr.: 85732WK

Specielt fremstillet til gelcoat og aluminiumsbåde. Rengør, polerer og beskytter.
Let at påføre med hånd eller med maskine. Ingen hård skrubben eller langvarig polering påkrævet.

Marine Polish er en enkel måde at beskytte en ny båds udseende eller at få din ældre båd til at tage sig godt ud igen ved hurtigt og enkelt af fjerne let oxidation og ridser. Denne bådvoks anvender en holdbar formel som beskytter mod falmning som skyldes UV-stråler og varer op til 4 gange længere en andre polermidler eller voks. Nem påføring i hånden eller med maskine

300,00 DKK
Model/varenr.: 89222WK

Fjerner effektivt rustpletter. Specielt fremstillet til gelcoat og maritimt brug, men fungerer også fint til campingvogne og andre malede overflader. Indeholder ingen ætsende syrer. Formlen begynder at arbejde ved kontakt, opløser oxidationen som forårsager disse pletter. Nem at anvende: Spray direkte på pletten og skyl. Du behøver ikke skure hårdt.

135,00 DKK
Model/varenr.: 89632WK

En nem måde at fjerne kalk og oxidation på og det giver en langvarig beskyttelse. 1-trins formlen eliminere behovet for yderligere polermiddel eller voks. Indholder UV-beskyttelse for at forhindre tilkalkning og blegning.

225,00 DKK
Model/varenr.: 91016WK

Rengør, fornyer og beskytter vinyl. Ideel til at genopfriske farven og falmet vinyl. Special polymerer beskytter mod snavs og UV-skader.

155,00 DKK
Model/varenr.: 92232WK

Boat bottom cleaner fra Starbrite fjerner hurtigt og enkelt begroning og ruer, indgroet snavs i vandlinjen og rustpletter.

Et fantastisk rengøringsmiddel som skal prøves!

194,00 DKK
Model/varenr.: 83416WK

Funktioner
Starbrite Inflatable Boat Cleaner fjerner snavs, markeringer og oxidation pletter.
Sikker til brug på alle gummi- og vinylflader.
Ingen hård gnidning eller knofedt kræves.
Ligger en hård beskyttende hinde.
Den hurtige og nemme måde at opretholde oppustelige både og bådfender på.

Fjerner oxidation, snavs, snavs og pletter fra alle former for oppustelige både og bådfender
Genopretter farve og beskytter mod salt- og UV-eksponering
Arbejder på alle PVC, Hypalon®, neopren og andre typer stoffe

135,00 DKK