Impeller 

Impeller til alle de kendte motor mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF MARINE i Italien og originale Jabsco impellere. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorer. CEF har en bred vifte af impeller, som er billigere end de originale impeller, men stadig af en fremragende kvalitet.

Bemærk: Visse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Impeller til indenbordsmotorer

1. klasses impeller til indenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller.

Vælg motormærke herunder:

Impeller til udenbordsmotorer

1. klasses neopren impeller til udenbordsmotorer!

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Vælg motortype herunder:

Starbrite

Træt af rustpletter på båden? Fix det med Starbrite!

Et helt unikt rengøringsprodukt til båden eller campingvognen. Der er ikke det Starbrite ikke kan, vi taler om et vidundermiddel, der både fjerner gamle rustpletter, mærker efter fugleklatter og polerer i topklassen  - Starbrite laver rengøringsprodukter, poleringsprodukter, imprægnering og oliepleje produkter i topklasse til både glasfiber, vinyl, kanvas alle træ sorter samt stål og metal dele.

Se vores udvalg i Starbrite produkter herunder:

-24%

Skridfast rengøringsmiddel til skibsdæk. Fjerner skidt fra dækket med let hånd, efterlader dækket skridsikkert og beskyttet med PTEF® mod skidt og UV stråler. Den letteste og mest effektive måde at rengøre skridsikre overflader på

Pris fra
105,00 DKK
139,00 DKK
Du sparer: 34,00 DKK
Model/varenr.: 64.89222

Hurtig og effektivt middel til fjernelse af rustpletter, indeholder ingen stærke syrer. Velegnet til fjernelse af korrosionspletter, der skyldes metalbeslag, møtrikker, bolte og andre fittings af metal på både. Specielt udviklet til både og autocampere. Også velegnet til at fjerne sprinklerpletter med. Virker ved kontakt. Det er ikke nødvendigt at gnide eller skrubbe hårdt

149,00 DKK

Kan anvendes til omgående fjernelse af sorte striber på båd, bil, campingvogn og i husholdningen

Pris fra
145,00 DKK
Model/varenr.: 64.96232

Vinyl cleaner

Rengør vinyl, plastik, læder mm 

fjerner pletter og giver nyt liv til falmet vinyl.

159,00 DKK
Model/varenr.: 64.82708

Polermiddel til krom og rustfrit stål, rengør, polerer og beskytter i en arbejdsgang.
Fjerner hurtigt overflade korrosion og beskyttermod fremtidig pletter og korrosion.
Fjerner skidt, salt og overfladisk rust. Virker hurtigt; påfør, lad tørre, tør af.
Kan også anvendes til kobber, tin og messing
Tørres af med let hånd.

119,00 DKK
Model/varenr.: 64.87208

Den hurtige og nemme måde at genoprette glans på plast på båden, bilen og rundt i hjemmet. Fjerner ridser fra glasvinduer, plexiglasruder,
lexanoverflader, spotlight-linser, navigationslys på båden, wellasacryl, polycarbonat og de fleste andre plastoverflader i hjemmet og på din bil.
Den kan påføres med hånden eller en rondel. Anvend blot en lille mængde på blød, ren klud og gnid i en cirkulær, overlappende bevægelse.
Lad det tørre og derefter poler af med en blød, ren klud. Resultaterne er imponerende.
Efterføgende bruges Clear Plastic Polish for at forsegle og beskytte den nyligt restaurerede finish.
250 ml.

149,00 DKK
Model/varenr.: 64.87308

Den bedste måde at få en strålende, beskyttende glans og klarhed på akryl, polycarbonat og de fleste andre typer plastoverflader. Ideel til beskyttelse og bevarelse af eisenglass kabinetter på både, samt plexiglas eller lexan forruder, vinduer, borde og bordplader.
Også ideel til brug på bilen og rundt i huset. Hurtigt og nemt genoprettes glans på stort set alle plastflader fra forlygter til husholdningsapparater. Bruges med Star Brite Clear Plastic Restorer som to-trins proces.plast
237 ml

149,00 DKK
-13%
Model/varenr.: 64.80416

Specialrengøringsmiddel fjerner snavs, fiskeblod, saltaflejringer, vejsmuds, udstødningspletter, vandliniemærker og mere. Fjerner ikke voks eller polermiddel

Pris fra
69,00 DKK
79,00 DKK
Du sparer: 10,00 DKK
Model/varenr.: 64.81732

Lynrengøringsmiddel til bådskrog er formuleret til at virke med det samme, for at fjerne grimme vandlinjepletter. Det er også yderst effektivt til at fjerne rustpletter eller pletter fra blade, på glasfiber eller malede flader. Det vil ikke skade den flade som rengøres, og er ideelt som forberedelse inden polering af skroget.

199,00 DKK

Den mest effektive måde at holde materialet vandafvisende med PTEF® non-stick coating. Benyttes på presenninger, tekstil, telte, lærred, nylon, Sunbrella® stof og læder. Påføres stoffet fra nyt og holder derved stoffet brugbart i længere tid.

Pris fra
249,00 DKK
Model/varenr.: 64.91016

Vinyl polerings- og restaureringsmiddel, forynger alle vinyloverflader og giver beskyttelse mod UV-skader og vejrforhold. Idéelt til opfriskning af falmet og beskidt vinyl. Specielle polymerer beskytter mod pletter og UV-skader

189,00 DKK
Model/varenr.: 64.97232

Rensemiddel/Beskyttelsesmiddel til Rib-Både og Gummibåde. Fremstillet til at opløse genstridigt, indgroet snavs, så det kan tørres eller skylles væk uden at skulle skrubbe kraftigt. Indeholder ikke ætsende kemikalier eller syrer. Sikkert at bruge på alle materialer på gummibåde, herunder Hypalon® og PVC samt alle overflader af plast, gummi, vinyl og glasfiber. Uv-beskyttelse og pletafvisende virkning

219,00 DKK
Model/varenr.: 08.0121

Hadex® er et sikkert, effektivt og brugervenligt desinfektionsmiddel, der er specielt designet til desinficering af drikkevand og rørsystemer. Hadex® forhindrer kontaminering og holder vandet i god stand. 250 ml behandler op til 6000 liter vand.

269,00 DKK
Model/varenr.: 64.87616

Star brite® Aluminum Polish er udformet specifikt til brug på ubelagte aluminiumsoverflader, og skaber en barriere mod snavs og pletter samt UV-stråler, som kan medføre at en ellers skinnende overflade, bliver kedelig og livløs. Giver en mørk glans på få minutter, fjerner let oxidation; hjælper med at bevare restaurerede overflader. PTEF®-polymer binder til den behandlede overflade for at afvise pletter og UV-stråler, der medfører at aluminium mister sin glans.

199,00 DKK
Model/varenr.: 64.89102

Bruges på metal og plast lynlås for at beskytte mod korrosion, reducere slid og friktion, forhindre at lynlåse sætter sig fast. Er vandbestandig.

115,00 DKK
-21%

Den nemme måde til fjernelse af kalk og anløbninger samtidig med, at der efterlades et slidstærkt og beskyttende lag. Specielle UV-hæmmere beskytter mod fremtidig falmen og forkalkning, PTEF® polymerer skyer vand og oliebaserede pletter og aflejringer, hvilket gør fremtidig rengøring hurtig og nem Intet behov for at gnide eller skrubbe hårdt.

Pris fra
165,00 DKK
209,00 DKK
Du sparer: 44,00 DKK
Model/varenr.: W104330

Forkæl din motor med en rensebehandling.

Afhjælper og forebygger brændstofproblemer både på 2T og 4T motorer.

250ml nok til 500L benzin

Bruger kun 30ml pr 60L benzin.

 

195,00 DKK
Model/varenr.: 64.80532

Hældes direkte ned i sumpen/kølsvinet, start båden så vil bådens bevægelser aktiverer "skrubbe" funktionen og rengører og fjerne lugt. Skader ikke glasfiber, gummislanger, ledninger, metal eller plastik. Løsner slam og snavs så det kan pumpes ud.

159,00 DKK
Model/varenr.: 64.81816

Gendanner oprindelig farve og glans på farvede skrog, PTEF® polymerer beskytter mod skadelige UV-stråler og er pletafvisende, fjerner kalk og anløbninger fra farvede skrog.

179,00 DKK
Model/varenr.: 64.82016

Rengøringsmiddel til sejl og stof i en meget koncentreret formel.
Fjerner pletter af snavs, fedt og mug fra sejl, canvas og tekstiler. kan bruges til sejl, sejlovertræk, bådpresenninger, kalechestof, bompresenning, solsejl, Sunbrella®-stof m.m.
Lysner hvide nuancer og farver

119,00 DKK