-25%

Star Brite bilge cleaner (sump) 1000 ml

Model/varenr.: 16480532

Star Brite Bilge Cleaner (sump) i 1000 ml flasken er din pålidelige løsning til effektiv rengøring af bådens sump eller kølsvin. Denne avancerede formel er designet til at gøre rengøringsprocessen hurtig, nem og effektiv.

149,00 DKK
199,00 DKK
Du sparer: 50,00 DKK
Lager: På lager

Star Brite bilge cleaner (sump) 1000 ml

For at anvende produktet, skal du blot hælde hele flaskens indhold direkte ned i sumpen eller kølsvinet. Start derefter båden, og lad dens bevægelser aktivere den unikke "skrubbe" funktion, der sikrer en grundig rengøring og fjernelse af lugt. Denne kraftfulde sammensætning skader ikke materialer som glasfiber, gummislanger, ledninger, metal eller plastik, hvilket gør den fuldt kompatibel med bådens indre.

Bilge Cleaner fra Star Brite virker ved at løsne og opløse slam og snavs, så det nemt kan pumpes ud af båden. Hvis sumpen eller kølsvinet er tørt, anbefales det at tilsætte flere liter vand for at sikre en optimal virkning af produktet. Lad derefter rengøringsmidlet virke i mindst en time, mens båden er i gang, og pump derefter slamet ud.

En flaske af denne kraftfulde Bilge Cleaner er tilstrækkelig til en båd på op til 7,50 meter, og behandlingen kan gentages en gang om måneden eller efter behov for at opretholde en ren og lugtfri sump eller kølsvin. Med Star Brite Bilge Cleaner får du ikke kun renhed, men også bekvemmelighed og pålidelighed i én flaske.

spacer