-24%

Star Brite Premium Cleaner voks

Star Brite Premium Cleaner Wax er din nøgle til en problemfri og effektiv fjernelse af kalk, anløbninger og pletter, samtidig med at det efterlader en slidstærk og beskyttende overflade på din båd. Denne en-trins rengøringsvoks er formuleret med specielle UV-hæmmere, der beskytter mod fremtidig falmen og forkalkning. Den indeholder også PTEF® polymerer, der effektivt frastøder vand og oliebaserede pletter, hvilket gør fremtidig rengøring til en let opgave.

Pris fra
189,00 DKK
249,00 DKK
Du sparer: 60,00 DKK
Lager:

Star Brite Premium Cleaner voks

Brugen af Star Brite Premium Cleaner Wax er enkel og kræver ikke hård gnidning eller skrubning. Først vaskes båden for at fjerne snavs, og overfladen tørres grundigt. Flasken skal omrystes grundigt før brug, og produktet påføres i et fast, overlappende mønster med en ren bomuldsklud eller håndklæde. Ved at gnide godt fjernes kalk, anløbninger og pletter, mens voks- og polermidlet stadig er vådt. Det anbefales at arbejde på små sektioner ad gangen for at sikre en ensartet dækning.

Efter påføring tørrer Star Brite Premium Cleaner Wax hurtigt til en let slør, og eventuelle rester kan fjernes med en ren og tør klud. Da gelcoaten på glasfiberoverflader er porøs, kan der efter 10-20 dage forekomme yderligere anløbninger, hvilket kræver en ny påføring af rengøringsvoksen. For langvarig beskyttelse anbefales det at følge op med Star Brite Premium Polish with PTEF®. Med denne kraftfulde og brugervenlige rengøringsvoks får du ikke kun en strålende ren båd, men også en varig beskyttelse mod elementernes påvirkning.

spacer