Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Lej en båd

Det ser nemt og lækkert ud med båd, men skulle du måske starte med at leje en båd først?

Det behøver ikke at være besværligt og dyrt at anskaffe sig en båd. I dag kan man købe gode brugte både til priser, hvor alle kan være med. Så går du med en sejler i maven og tumler med ideen om, at købe en båd og blive en del af det hyggelige sejlerliv eller havneliv om sommeren, så lej en båd først!

Det kan nemlig være svært at finde ud af, om man er til motorbåd eller sejlbåd, eller hvilken båd man skal vælge! Skal det være en stor eller en lille båd? Hvad passer til vores familie, er det overhovedet noget for os med et liv til søs på få kvadratmeter?

Lej en båd i en forlænget weekend eller en uge i sommerferien

Det kan være en god ide, at starte med at leje en båd i en forlænget weekend eller en uge. Her kan du bruge BOATFLEX, Boatflex har specialiseret sig i at finde både til udlejning i Sverige, Spanien, Croatien, Norge, Grækenland, Italien m.fl. Der er både i alle størrelser, typer og modeller til priser, hvor alle kan være med. BOATFLEX udvider løbende deres udvalg i både og det er blevet et hit for ny køber af både, at leje en båd først og her finde det perfekte match for et fremtidigt båd køb.

Tag familien med i en lejet båd med eller uden kaptajn

Hos BOATFLEX kan du leje både med og uden kaptajn. Så har du ikke navigationsbevis / duelighedsbevis, men vil først se om du og familien kan sammen på få kvadratmeter i flere dage, så kan du booke en båd med kaptajn og crew ombord.

Med BOATFLEX er det nemt at leje en båd

Hos Boatflex kan du også leje din egen båd ud, det er nemt og gratis og så er du fuld forsikret.

Se mere om BOATFLEX og diverse både samt destinationer her!

BOOK en sejltur og overrask familien med et hint til  den kommende sejltur!

Måske er det mere dit ønske, end konens eller den resterende families ønske, men så overrask dem og få en god start på et måske kommende sejlerliv.

Marinelageret hjælper dig med at give en sejltur i gave!

  • Overrask med en full face dykkermaske i gave med et kort med koordinaterne til den lejede båd.
  • Giv en lækker italiensk vin i en marine vinflaskeholder, med et menukort med koordinater til bådens placering i Italien.
  • Lav en græsk salat og server den i en MB Sailor Soul Salat skål og skriv koordinaterne til båden i Grækenland på servietten.
  • Udnævn dine kære til dit crew ombord på båden - Giv hele familien en kasket med dertilhørende titel ombord på båden.

Caps kasketter i Navy med beige skygge.

Fås som Captain ,Skipper, Crew eller som First mate

99,00 DKK
Populær
Model/varenr.: H6058

Her er han: vinflaskeholderen til mænd og kvinder, der elsker havet.
"Captain Wine bottle holder" er mere end en design vinholder. Dette er gaven til ham eller hende der har alt af sejlerudstyr.

359,00 DKK

Full face dykkemasken er den ideelle kombination af en dykkermaske og innovativ snorkel kombineret i et produkt.

På ferien sydpå, eller ved de danske strande. Pak ud fra den medfølgende taske, sæt snorklen på - og du er klar til at opleve den forunderlige verden under vand. Når du er færdig tager du nemt snorkel-rør af.

 

525,00 DKK
Model/varenr.: SC243113

Genopdag havet med en Full Face dykkermaske

SmartSnorkel blev designet til at forenkle din snorkeloplevelse. Adventures nye til snorkling kan nu nyde havet sammen med erfarne dykkere. Denne innovative snorkelmaske er også nem at tag på, opbevare og rejse med.

 Størrelser: S

525,00 DKK
Model/varenr.: 85.14008
Salat skål Lækker maritim salat skål Ø 27 cm. 413g.
359,00 DKK