Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

vandscooter regler og bevis

Det kræver et vandscooterbevis at sejle en vandscooter?

Du skal være 16 år for at tage et vandscooterbevis. Beviset skal medbringes under sejladsen. Vandscooter er et lille meget kraftfuldt og planende fartøj, som kræver gode kompetencer at sejle. Det kræver derfor vandscooterbevis at sejle vandscooter. 

Gældende regler vedrørende vandscooter:

Er du omfattet af reglerne gældende for perioden 1. januar 2018 - 1. januar 2020 ?

De personer, som inden 1. januar 2018 opfyldte kravene til at sejle vandscooter ved at være indehaver af et sønæringsbevis som navigatør eller et fritidssejlerbevis, må fortsat føre vandscooter indtil den 1. januar 2020.

OBS! herefter skal man også have erhvervet et vandscooterbevis ved at aflægge den praktiske delprøve af vandscooterprøven. Der gælder de samme regler for gæstesejlere, som fører en dansk speedbåd, vandscooter eller et lignende fartøj.  

 

Redningsvest er påkrævet!

Der skal være svømmevest eller redningsvest med til alle på vandscooteren. Find din redningsvest her!

 

Sejl sikkert!

Husk at søvejsreglerne gælder også for vandscootere. Det betyder bl.a., at man skal sejle med ”Sikker fart” under hensyn til trafiktæthed, overskuelighed samt badende og roere. Læs mere om søvejsreglerne.

 

Vandscooterbevis:

Skal du have et vandscooterbevis, så kan du få det her! TRYK HER!