West System Resin

West System 105 Epoxyresin  (Epoxy Resin) er en klar, lav-viskositets, flydende epoxy.
West System 105 resinen, blandet med én af de fire West System hærdere, giver en højstyrke epoxy, som fungerer som en fantastisk fugtspærre og som ydermere hærder, selv indenfor større temperaturudsving.

 

Pris fra
311,00 DKK
Lager: På lager

Den færdige epoxy er desuden en glimrende lim, specielt designet til at udvæde og binde på træ, glasfiber, skum, forstærknings- og andre kompositmaterialer.West System epoxyen er et godt klæbemiddel, som kan fylde revner og hulrum, når den blandes med West System fyldstoffer, og den kan efterfølgende slibes og formes.
Når den påføres med en rulle, besidder den i sin form af en tynd film fremragende egenskaber, idet den flyder ud og bliver jævn, uden at der dannes luftbobler.
Flere lag af 105 epoxy giver en uovertruffen fugtbarriere og et hårdt og stabilt underlag for maling og lak.
105 Resinen har et relativt højt antændelsespunkt, som gør det mere sikkert at arbejde med end polyester, og den indeholder ikke lugte og dampe fra opløsningsmidler.
For hver resinbeholderstørrelse findes der en tilsvarende størrelse beholder med hærder og et pumpesæt.
Når du køber resin, hærder og pumpesæt, skal du kontrollere, at alle tingene er mærket med det bogstav, der angiver den samme størrelse (dvs. A, B, C eller E).
West System Epoxy resin 105 fås i 1 kg., 5 kg, 25 kg.  emballage.
Man kan med fordel benytte et af de to pumpesæt der passer til denne mængde resin afhængigt af hvilken hærder man vælger. til hærdere 205 og 206 anbefales A pumpesæt 5:1 og til hærder 207 og 209 anbefales A pumpesæt 3:1.