-21%

Victron blue smart lader 12v 25amp. 1 grp. ip67

Model/varenr.: 1250865

Victron Blue Smart Lader (12V, 25Amp, 1 grp, IP67) repræsenterer topklasse inden for intelligent batteriopladning og er designet til at imødekomme de høje krav fra både- og marineapplikationer. Med en imponerende 92% effektivitet, er denne IP67-klassificerede lader en pålidelig løsning, der kan håndtere de udfordrende forhold i et maritimt miljø.

1.579,00 DKK
1.999,00 DKK
Du sparer: 420,00 DKK
Lager: På lager

Victron blue smart lader 12v 25amp. 1 grp. ip67

Denne lader er ikke kun effektiv, men har også et meget lavt eget forbrug, der ligger under 1 Watt, hvilket betyder minimal energiforbrug, selv når laderen ikke er i aktiv brug. Med en 4-trins adaptiv ladekurve tager den højde for batteriets afladningsniveau, hvilket ikke kun sikrer en optimal opladning, men også forlænger batteriets levetid betydeligt.

Blue Smart Laderen er udstyret med en praktisk Storage Mode, der vedligeholder batteriet, når det ikke er i brug, hvilket er ideelt for perioder med inaktivitet. Den kan også fungere som strømforsyning, hvilket giver alsidighed i anvendelse.

Temperaturbeskyttelse gør laderen egnet til brug i varierende omgivelsestemperaturer, herunder maskinrum, og den er særdeles velegnet til åbne både, ribbåde og andre fartøjer udsat for hårde miljøforhold. Kablerne, der er certificeret til minus 35˚, sikrer, at de forbliver smidige og funktionsdygtige selv under vinterbrug. Victron Blue Smart Laderen er den ideelle løsning til pålidelig og intelligent opladning af batterier i marineapplikationer.

spacer