Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Max Power bovpropeller

Her finder du Max Power bovpropeller!

Vi har samlet et solidt udvalg af Max-power bovpropeller her på siden, så der er mange størrelser og prisklasser at vælge imellem. Bovpropellerne findes i modeller fra 2,5 til 26,4 HK, så du kan uden tvivl finde en propel, som passer til netop din båd. 

Max Power bovpropeller har ekstra kraftige rustfri aksler, 4 stk. vandtætte rustfri kuglelejer, vedligeholdelsesfri composit gearben og meget mere, som gør propellerne til mange bådbyggeres absolutte førstevalg. Størstedelen af propellerne yder tilmed 5% højere effektivitet og 20% mindre støj end tidligere modeller.

Se vores udvalg i Max Power bovpropeller herunder:

Få hjælp til køb af bovpropel: 

3 tips når du skal købe bovpropel

Guide til valg af bovpropel

Se bovpropellernes fysiske størrelser

Model/varenr.: 44.0010
Max Power 35 Bovpropel MAX-power er et af bådebyggerens foretrukne fabrikater i nye installationer og til efter monteringer. Det skyldes den problemfri og enkle montering, produktets kvalitet, og den kompakte opbygning, der gør bovpropellen anvendelig, i store såvel som mindre både.
9.899,00 DKK
Model/varenr.: 44.0013
Max Power 45 Bovpropel MAX-power er et af bådebyggerens foretrukne fabrikater i nye installationer og til efter monteringer. Det skyldes den problemfri og enkle montering, produktets kvalitet, og den kompakte opbygning, der gør bovpropellen anvendelig, i store såvel som mindre både.
11.399,00 DKK
Model/varenr.: 44.0015
Max Power 60 Bovpropel MAX-power er et af bådebyggerens foretrukne fabrikater i nye installationer og til efter monteringer. Det skyldes den problemfri og enkle montering, produktets kvalitet, og den kompakte opbygning, der gør bovpropellen anvendelig, i store såvel som mindre både.
13.299,00 DKK
Model/varenr.: 44.0025

Max Power 60 Bovpropel MAX-power er et af bådebyggerens foretrukne fabrikater i nye installationer og til efter monteringer. Det skyldes den problemfri og enkle montering, produktets kvalitet, og den kompakte opbygning, der gør bovpropellen anvendelig, i store såvel som mindre både.

13.299,00 DKK
Model/varenr.: 44.0035
Max Power 80 Bovpropel MAX-power er et af bådebyggerens foretrukne fabrikater i nye installationer og til efter monteringer. Det skyldes den problemfri og enkle montering, produktets kvalitet, og den kompakte opbygning, der gør bovpropellen anvendelig, i store såvel som mindre både.
14.299,00 DKK
Model/varenr.: 44.0045
Max Power 80 Bovpropel MAX-power er et af bådebyggerens foretrukne fabrikater i nye installationer og til efter monteringer. Det skyldes den problemfri og enkle montering, produktets kvalitet, og den kompakte opbygning, der gør bovpropellen anvendelig, i store såvel som mindre både.
14.499,00 DKK
Model/varenr.: 44.0055

Denne bov propel fra MAX-power er et af bådebyggerens foretrukne fabrikater i nye installationer og til efter monteringer. Det skyldes den problemfri og enkle montering, produktets kvalitet, og den kompakte opbygning, der gør bovpropellen anvendelig, i store såvel som mindre både.

23.599,00 DKK
-16%
Model/varenr.: 44.0065

Max Power 125 Bovpropel MAX-power er et af bådebyggerens foretrukne fabrikater i nye installationer og til efter monteringer. Det skyldes den problemfri og enkle montering, produktets kvalitet, og den kompakte opbygning, der gør bovpropellen anvendelig, i store såvel som mindre både.

20.598,00 DKK
24.599,00 DKK
Du sparer: 4.001,00 DKK
Model/varenr.: 44.0080
Max Power 325 Bovpropel MAX-power er et af bådebyggerens foretrukne fabrikater i nye installationer og til efter monteringer. Det skyldes den problemfri og enkle montering, produktets kvalitet, og den kompakte opbygning, der gør bovpropellen anvendelig, i store såvel som mindre både.
56.999,00 DKK

Følg disse 3 råd, når du skal købe en bovpropel

Inden du køber en bovpropel, er det vigtigt at du er opmærksom på nedenstående 3 punkter. Er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for hjælp.

  1. Køb aldrig en for lille bovpropel, som ikke dækker dit behov.
  2. Bovpropellen skal placeres så langt fremme som muligt, og ca. en tunnels bredde under vandlinjen.
  3. Det er vigtigt at kabler og batterier er dimensioneret korrekt, da ydelsen vil blive kraftigt påvirket af et evt. spændingsfald.

Vælg den rigtige størrelse bovpropel

Det er vigtigt at du vælger en størrelse bovpropel, som passer til din båd og dine behov. Får du købt bovpropellen for lille, vil styreegenskaberne være stærkt nedsat, og du får ikke nok ud af din nye propel. Står valget mellem 2 størrelser, som ligger lige omkring dit behov, vil vi anbefale at du vælger den største model.

Find din bådtype og størrelse herunder, for at se hvilken bovpropel model, der passer til båden:

Find den bovpropel, der passer til din båd.

 

Bovpropellens fysiske dimensioner

Når du skal have monteret din nye bovpropel, er det vigtigt at der er plads til at få den monteret korrekt. Max Power bovpropellerne har dog den fordel, at de er meget kompakte og derfor kræver begrænset plads. Se dimensionerne herunder:

  

Har du spørgsmål angående bovpropeller?

En bovpropel er en stor investering, så det gælder om at træffe det rigtige valg, så man ikke ender op med en propel, som ikke passer optimalt til ens båd. Er der noget du mangler svar på, så er vi altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Kontakt os endelig på tlf. 74 47 14 71 eller info@marinelageret.dk.
Du er naturligvis også meget velkommen til at komme forbi butikken på Sønderborg Lystbådehavn.