LED Reblys - Robelight i varm hvid 12 VDC SMD

12 VDC SMD LED Reblys - i varm hvid 60 LED lys pr. meter (Lumen 302 pr.meter) Flot fleksibelt SMD LED Reblys, der giver et kraftigere lys end et normalt reblys vil gøre, dog lyser det her kun i én retning. Det gør det dog samtidigt perfekt til lys på væg eller ved dørke. Sprednings graden på lyset er cirka 120- 140 grader.

647,00 DKK
Lager: Forventet leveringstid er 2-4 hverdag(e).

12VDC SMD LED Reblys  - i varm hvid 60 LED lys pr. m.(Lumen 302 pr. meter)

Flot fleksibelt SMD LED Reblys, der giver et kraftigere lys end et normalt reblys vil gøre, dog lyser det her kun i én retning. Det gør det dog samtidigt perfekt til lys på væg eller ved dørke. Spredningsgraden på lyset er cirka 120 grader. 

Vi har et bredt udvalg af monterings-tilbehør som gør det nemt at sætte op og tilslutte til 12 VDC på din båd eller til 230V -12VDC transformere.

Bemærk følgende:

Vi kan maksimalt levere hele stykker på 50 m. Bestiller du mere end 50 m vil vi forsøge, at lave så få længder som muligt.

Undgå at bøje reblyset for meget, og lav ikke ikke skarpe knæk. Båndet vil så kunne stoppe med at lyse i den knækkede sektion. Benyt samle-led med ledninger istedet.

Hvis du monterer bånd længere end 20 meter, anbefaler vi at du monterer transformeren i midten. Ellers vil du have væsentligt mindre lys i enden på grund af spændingsfaldet. Ved endnu større længder bør du benytte flere transformere.

 

 

Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med