LED Reblys - Varm hvid

12VDC LED Reblys - Varm hvid. Flot fleksibelt SMD LED Reblys, der giver et kraftigere lys end et normalt reblys vil gøre, dog lyser det her kun i én retning. Det gør det dog samtidigt perfekt til lys på væg eller ved dørke. Spredningsgraden på lyset er cirka 120- 140 grader.

70,00 DKK
Lager: Forventet leveringstid er 2-4 hverdag(e).

LED Reblys 12VDC  - Varm hvid.

Flot fleksibelt SMD LED Reblys, der giver et kraftigere lys end et normalt reblys vil gøre, dog lyser det her kun i én retning. Det gør det dog samtidigt perfekt til lys på væg eller ved dørke. Spredningsgrad på lyset er cirka 140 grader. 

Vi har et bredt udvalg af monterings-tilbehør som gør det nemt at sætte op og tilslutte til 12Vdc på din båd eller til 230V-12Vdc transformere

Bemærk følgende:

  • Vi kan maksimalt levere hele stykker på 30m. Bestiller du mere end 30m vil vi forsøge at lave så få længder som muligt.
  • Det kan kun indeles per 50cm. Der er mellemrum mellem det fleksible print, hvor du kan klippe båndet over. 
  • Undgå at bøje reblyset for meget, og lav ikke ikke skarpe knæk. Båndet vil så kunne stoppe med at lyse i den knækkede sektion. Benyt samle-led med ledninger istedet.
  • Du skal selv bestille et passende antal af de korrekte stik for strøm tilslutning, samt endepropper for at sikre at båndet er helt vandtæt. Se passende tilbehør nederst på denne side.

Hvis du monterer bånd længere end 20 meter, anbefaler vi at du monterer transformeren i midten. Ellers vil du have væsentligt mindre lys i enden på grund af spændingsfald. Ved endnu større længder bør du benytte flere transformere.

 

Fakta for Varm Hvid

Dimension: 14x7mm
Dioder per meter: 60 stk
Farve: Varm Hvid ~3000K
Farvegengivelse(Ra): 80
Forbrug pr. meter: 4,2 Watt ~ 350mA
Inddeling: 50cm
IP: 67
LED Type: 1210 SMD
Lysspredning: 120~140 grader
Lysudbytte pr. 100cm: 350 Lumen
Spænding: 12Vdc
Temperatur: -25 grader ~ 60 + grader
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med