reje net

Brug et rejenet og fang nok til en hel rejemad

Der er større chance for at fange rejer med et rejenet også kaldet et reje strygenet. Et rejenet stryger du hen langs bunden, deraf navnet reje strygenet.

Se vores udvalg i rejenet og reje strygenet herunder:

Strygenet: Strygenet for rejer, Monteret på knastfri skaft, net i 8mm knudeløst net Nr. 3, grønt,
model 1 =, 125 cm lang, let at håndtere også for børn.
model 2 = 170cm lang, let at håndtere.

Pris fra
275,00 DKK
Model/varenr.: 04.4242
349,00 DKK

Opskrift på en rigtig søstærk rejemad

Når du først har fået fyldt dit rejenet med en god portion rejer, skal de nydes ombord på båden.

Ingredienser:

  • 1 stk. lækkert lyst brød.
  • 300 g. frisk fangede rejer (4 personer).
  • Iceberg salat eller hjertesalat.
  • 1 bundt dild
  • 2 stk. citroner
  • Mayonnaise (selvrørt eller rigtig god kvalitet)
  • Store tomater til flotte skiver.
  • Smør til brødet og til stegningen.
  • Salt og peber
  1. Køb et lækkert lyst brød hos den lokale bager.
  2. Skær brødet i skiver og rist det forsigtigt i lidt smør på panden og drys det til sidst med lidt havsalt.
  3. Hak dild og brug halvdelen af dilden i en god mayonnaise.
  4. Mariner din salat med lidt olivenolie, citronsaft, balsamico og salt og peber. (måske en lille snert honning og sennep, alt efter smag).
  5. Smør med den lækre mayonnaise og læg salaten på brødet.
  6. Vend rejer i resten af den hakkede dild og anret dem ovenpå de skiveskåret tomater.
  7. Til sidst drys med lidt citronskal og læg et par citronbåde ved siden af rejemaden.

Velbekomme - Nyd den i et godt selskab med en god let øl eller et godt glas hvidvin.