Impeller 

Impeller til alle de kendte mærker

Marinelageret lagerfører et stort udvalg af fleksible impeller fra CEF i Italien til de fleste mærker. Dette gælder både indenbordsmotorer, vand kølings pumper og påhængsmotorerCEF har en vifte af Impeller, som er billigere end originale Impeller, men stadig af en fremragende kvalitetDe fleste motorproducenter anbefaler, at ens Impeller kontrolleres for hver 300 timer. 

Bemærk: Disse Impeller er ikke originale impeller, men af mærket CEF!

Knive til båden

Her finder du marine knive 

En kniv ombord er et MUST, man ved aldrig hvornår man skal skæres fri, åbne østers eller slagte en ny fanget fisk. Se vores stærke og kraftige multi kniv med knivblad, der er anvendeligt til at skære tov over med grundet sit tovskærer-blad.

Se vores udvalg i knive herunder: 

-33%
Model/varenr.: 35.4065

Lækker 1852 Storm Multi værktøj i 3CR13 rustfrit stål.

Stærk og kraftig multi kniv med knivblad der er anvendeligt til at skære tov over med grundet sit tovskærer-blad (nr. 8).

Størrelse: 104 x 42 x 19 mm (lukket tilstand) Total længde 152 mm, vægt 305 g.

Hele 16 funktioner i en: Spidstang, Tang, Skævbidder, Linial, Saks, Phillips skruetrækker, Krogudtager, Tovskærer, Dåseåbner, Sav, Flad skruetrækker, Metalfil, Kniv, Proptrækker, Oplukker, Glasknuser.

299,00 DKK
449,00 DKK
Du sparer: 150,00 DKK

Spatha kniven er en stærk allround kniv. Den er udstyret med et delvist ribbet og delvist glat blad, hvilket gør kniven nem at skære gennem forskellige materialer som forskellige typer Tovværk.

Kniven er udstyret med et stort øje, der gør det let at vedhæfte en karabiner. Den er også med en store twist-ring så den er let at åbne med (sejl) handsker på. Kniven låses automatisk, når den åbnes helt.

213,00 DKK
Model/varenr.: C3894-10

Kniv til kapning af livliner.
Leveres i pung til at sætte på et bælte.

135,00 DKK
Model/varenr.: 35.4061

Lækker foldekniv med sikkerhedslukning i rustfrit stål med titanium coating. Specielt blad der gør det lettere at skære i tov.

 - Kan åbnes med 1 hånd

- Integreret skær til gjord

- Leveres med nylontaske

249,00 DKK