Vådservietter - Fylder og vejer næsten intet.

Magic Towels er en miljøvenlig, praktisk multifunktionel serviet eller engangs vaskeklud der er komprimeret til en lille tablet. Tilsæt en smule vand – og den er klar til brug.

På de eksklusive restauranter, og sågar nogle flyforbindelser kan man allerede idag opleve den meget udsøgte nydelse, at modtage en dampende varm og fugtig frotté-serviet/vaskeklud til at forfriske sig med.

Denne oplevelse kan vi nu også tilbyde vores kunder

Prøv næste gang at udlevere denne næste gang til dine gæster.
Før eller efter et måltid
Som en tiltrængt forfriskning efter et længere møde/en længere rejse
Som en del af en luksus-kur. (spa, massage og anden wellness)
Et andet område hvor konceptet anvendes er, i forbindelse med traditionel vådbarbering (Hot Towel Shave), der tilbydes til den kræsne herre hos flere barber-saloner.

ServiWet Hot Towels virker bakteriehæmmende, og den milde lime-duft forstærker fornemmelsen af friskhed.
ServiWet tilbyder et full-service koncept tilpasset din virksomhed. Vi tilbyder specialtilrettede løsninger indenfor mange forskellige brancher, f.eks.:
Restauranter
Hoteller
Golfklubber
Casinoer
Barbersaloner
Tandlæger
Spa- og wellness resorts
Luftfart
Dine gæster vil uden tvivl sætte stor pris på denne ekstra lille forkælelse.

Se vores udvalg indenfor Magic Towels:

Magic Towels er en miljøvenlig, praktisk multifunktionel serviet eller engangs vaskeklud der er komprimeret til en lille tablet. Tilsæt en smule vand – og den er klar til brug. Fylder og vejer næsten intet. Der kan bruges koldt eller varmt vand og når Magic Towels anvendes som serviet, f.eks. i forbindelse med spisning af skaldyr eller grillmad bliver oplevelsen ekstra lækker, når vandet tilsættes et par dråber citrussaft. leveret i vandtæt beholder med 8 stk. ideel til Grill-pladsen hvis du lige skal have tørret dine finger. Skal kun bruge 10 ml. vand så er den klar til brug. indeholder ingen

25,00 DKK
Model/varenr.: MAGIC_LYS_TEAKTRÆ

Holderen er beregnet for Magic Towels / Compressed Towels. Holderen placeres på bordet med Magic Towels i de lave huller. Der skænkes vand i de dybe huller. Tabletten placeres i det vandfyldte hul, hvorefter den udvider sig til en forfriskende fugtig engangsserviet. Der kan anvendes koldt eller varmt vand og ønsker man at der skal være duft på servietten, kan vandet tilføres et par dråber citronsaft, limesaft eller lign.

99,00 DKK
Model/varenr.: MAGIC_2_lavasten

Holder for Magic Towels 2 personer lavasten Holderen er beregnet for Magic Towels / Compressed Towels. Holderen placeres på bordet med Magic Towels i de lave huller. Der skænkes vand i de dybe huller. Tabletten placeres i det vandfyldte hul, hvorefter den udvider sig til en forfriskende fugtig engangsserviet. Der kan anvendes koldt eller varmt vand og ønsker man at der skal være duft på servietten, kan vandet tilføres et par dråber citronsaft, limesaft eller lign.

199,00 DKK
Model/varenr.: MAGIC_MØRK_TEAKTRÆ

Holder for Magic Towels 2 personer mørk teaktræ. Holderen er beregnet for Magic Towels / Compressed Towels. Holderen placeres på bordet med Magic Towels i de lave huller. Der skænkes vand i de dybe huller. Tabletten placeres i det vandfyldte hul, hvorefter den udvider sig til en forfriskende fugtig engangsserviet. Der kan anvendes koldt eller varmt vand og ønsker man at der skal være duft på servietten, kan vandet tilføres et par dråber citronsaft, limesaft eller lign.

99,00 DKK
Model/varenr.: MAGIC_4_LAVASTEN
Holder for Magic Towels 4 personer lavasten. Holderen er beregnet for Magic Towels / Compressed Towels. Holderen placeres på bordet med Magic Towels i de lave huller. Der skænkes vand i de dybe huller. Tabletten placeres i det vandfyldte hul, hvorefter den udvider sig til en forfriskende fugtig engangsserviet. Der kan anvendes koldt eller varmt vand og ønsker man at der skal være duft på servietten, kan vandet tilføres et par dråber citronsaft, limesaft eller lign.
249,00 DKK
Model/varenr.: MAGIC4LYSTEAK

Holder for Magic Towels 4 personer lys teaktræ. Holderen er beregnet for Magic Towels / Compressed Towels. Holderen placeres på bordet med Magic Towels i de lave huller. Der skænkes vand i de dybe huller. Tabletten placeres i det vandfyldte hul, hvorefter den udvider sig til en forfriskende fugtig engangsserviet. Der kan anvendes koldt eller varmt vand og ønsker man at der skal være duft på servietten, kan vandet tilføres et par dråber citronsaft, limesaft eller lign.

149,00 DKK