Magic Towels vådserviet i tabletform

Magic Towels er en miljøvenlig, praktisk multifunktionel serviet eller engangs vaskeklud der er komprimeret til en lille tablet. Tilsæt en smule vand – og den er klar til brug. Fylder og vejer næsten intet. Der kan bruges koldt eller varmt vand og når Magic Towels anvendes som serviet, f.eks. i forbindelse med spisning af skaldyr eller grillmad bliver oplevelsen ekstra lækker, når vandet tilsættes et par dråber citrussaft. leveret i vandtæt beholder med 8 stk. ideel til Grill-pladsen hvis du lige skal have tørret dine finger. Skal kun bruge 10 ml. vand så er den klar til brug. indeholder ingen

25,00 DKK
Lager: På lager

Magic Towels er en miljøvenlig, praktisk multifunktionel serviet eller engangs vaskeklud der er komprimeret til en lille tablet.
Tilsæt en smule vand – og den er klar til brug. Fylder og vejer næsten intet.
Der kan bruges koldt eller varmt vand og når Magic Towels anvendes som serviet, f.eks. i forbindelse med spisning af skaldyr eller grillmad bliver oplevelsen ekstra lækker, når vandet tilsættes et par dråber citrussaft.

Skal kun bruge 10 ml. vand så er den klar til brug.
Magic Towels er produceret af 100% bionedbrydeligt viscose. Det anbefales dog altid, efter endt brug, at bortskaffe brugte Magic Towels i en skraldespand.

Model 1= leveret i vandtæt beholder med 8 stk.

Model 2 = Refil med 16 stk. i

 

På denne film trailler Spy 2 Kan I 18 sek. inden i filmen se hvordan den ikke skal bruges ;-)